Vakantiekorting - Nederland - Bungalowparken

Nederland

Nederland - Bungalowparken Korting

Korting De Krim Luxe Familievilla (1 4p)
NIEUW! Luxe villa gelegen in De Koog. Twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Gelijkvloers. Privé parkeerplaats. Rookvrij.
 • €504.12
Korting De Krim Luxe Familievilla (1 6p)
NIEUW! Luxe zeer grote villa gelegen in De Koog. Drie slaapkamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Sauna en ligbad. Privé parkeerplaats. Rookvrij.
 • €663.75
Korting De Krim Luxe Familievilla (1 12p)
NIEUW! Luxe zeer grote villa gelegen in De Koog. Zes slaapkamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Privé parkeerplaats. Rookvrij.
 • €1226.25
Korting De Krim Hotelkamer DT (1 2p)
Dit gezellige kleinschalige hotel is gelegen naast Vakantiepark De Krim. Hotelkamer (2p) Douche/Toilet met terras of balkon. Alle kamers zijn rookvrij. Gratis wifi. Parkeren gratis. Prijzen incl. ontbijt.
 • €218.00
Korting De Krim Duinplekje met stroom (2p)
Tussen de vele duinpannetjes gelegen vindt u dit duinplekje (>4 m2) met stroom voor 2 personen. Elk plekje is uniek. Het strand is slechts 1 duin verder. Geschikt voor plaatsing van een kleine tent. Het terrein is autoluw.
 • €70.25
Korting De Krim Kampeerplaats XL met stroom ( 20m2)
Extra ruime kampeerplaats XL (>30 m2) met aansluiting voor elektra (16 Amp) en kabel-tv. Voor een tent of caravan groter dan 20 m2 en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij.
 • €73.25
Korting De Krim Duinplekje zonder stroom (2p)
Tussen de vele duinpannetjes gelegen vindt u dit duinplekje zonder stroom (>4 m2) voor 2 personen. Elk plekje is uniek. Het strand is slechts 1 duin verder. Geschikt voor plaatsing van een kleine tent. Het terrein is autoluw.
 • €63.50
Korting De Krim Duinplek zonder stroom (gezinstent)
Tussen de vele duinpannetjes gelegen vindt u deze ruime duinplek (>20 m2) zonder stroom. Elk plekje is uniek. Het strand is slechts 1 duin verder. Geschikt voor plaatsing van een gezinstent met bijzettentje. Het terrein is autoluw.
 • €63.50
Korting De Krim Kampeerplaats met stroom
Kamperen aan zee met een caravan, vouwwagen of gezinstent? Deze kampeerplaats (>20 m2) is extra vlak, dus ideaal. Voorzien van aansluiting voor elektra/tv. Bij aankomst helpen wij u met plaatsen van uw caravan. Niet geschikt voor campers. Het terrein...
 • €77.00
Korting De Krim Duinplek met stroom (gezinstent)
Tussen de vele duinpannetjes gelegen vindt u deze ruime duinplek (>20 m2) met aansluiting voor elektra (6 Amp)/ tv. Elk plekje is uniek. Het strand is slechts 1 duin verder. Geschikt voor plaatsing van een gezinstent. Het terrein is autoluw.
 • €70.25
Korting De Krim Naturistenterrein XL plaats met stroom ( 20m2)
Deze plaats op het naturistenterrein is geschikt voor een tent of caravan groter dan 20 m2. U vindt hier een prachtige plek tussen heide, duintjes en dennenbomen. Ieder plekje is uniek! De plaats is voorzien van een aansluiting voor stroom (16 Amp)/tv....
 • €73.25
Korting De Krim Luxe Familievilla (1 8p)
NIEUW! Luxe villa gelegen in De Koog. Vier slaapkamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Gelijkvloers. Privé parkeerplaatsen. Rookvrij.
 • €934.25
Korting De Krim Appartement Type 1 (1 4p)
Appartement Type 1 is gelegen op de eerste en tweede verdieping, ingericht voor 4 personen en bereikbaar per lift. Ze zijn voorzien van een open keuken, badkamer met douche of met ligbad en aparte douche, televisie, radio en cd/dvd-speler. Er zijn twee...
 • €195.50
Korting De Krim Appartement Type 2 (1 4p)
Appartement Type 2 is gelegen op de begane grond, ingericht voor 4 personen. Voorzien van een open keuken, badkamer met bad en aparte douche, tv, radio en cd/dvd-speler. Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin.
 • €212.50
Korting De Krim Appartement Type 3a (1 4p)
Appartement Type 3a bevindt zich op de 1e etage en is bereikbaar per lift. Voorzien van open keuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer met bad en douche. De slaapkamers zijn voorzien van tv.
 • €212.50
Korting De Krim Landhuis Type 2 (1 6p)
Vrijstaand rietgedekt Landhuis voor 6 personen gelegen op een ruime kavel. Voorzien van o.a. vaatwasser, senseo, was-/droogcombinatie, 3 slaapkamers (wv 1 beneden met eigen douche), 2e badkamer en grote tuin met terras.
 • €372.00
Korting De Krim Camperplaats buiten de poort
Deze plaats is geschikt voor campers, gelegen buiten de poort in duingebied. De verharde plaatsen hebben een aansluiting voor stroom (16 Amp)/tv.
 • €73.25
Korting De Krim Luxe Villa (1 6p) met privé zwembad
NIEUW! Luxe zeer grote villa met privé-zwembad, gelegen in De Koog. Drie slaapkamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Privé parkeerplaats. Rookvrij.
 • €916.00
Korting De Krim Bungalow Type C (1 6p)
Bungalow Type C is een ruime, vrijstaande bungalow en ingericht voor zes personen. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en heeft een grote tuin met terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 80 m². Het interieur verschilt per bungalow.
 • €388.00
Korting De Krim Bungalow Type D (1 6p)
Bungalow Type D is een ruime geschakelde bungalow voor zes personen. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en een grote tuin en terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m². Het interieur verschilt per bungalow.
 • €388.00
Korting De Krim Bungalow Type E (1 6p)
Bungalow Type E is een ruime vrijstaande bungalow voor zes personen. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en een grote tuin en terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 98 m². Het interieur verschilt per bungalow.
 • €408.00
Korting De Krim Bungalow Type F (1 6p)
Bungalow Type F is een ruime vrijstaande bungalow voor zes personen. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers, dakterras, sauna, grote tuin en terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 102 m². Het interieur verschilt per bungalow.
 • €436.00
Korting De Krim Bungalow Type G (1 8p)
Bungalow Type G is een ruime vrijstaande bungalow voor acht personen. De bungalow beschikt over 4 slaapkamers, grote tuin en terras. Dit kan zowel een witte als een bruine bungalow zijn. De indeling en het interieur verschilt per bungalow.
 • €688.00
Korting De Krim Chalet Type Texel (1 4p)
De chalets zijn voorzien van twee slaapkamers en badkamer met sauna! Ze zijn speels opgesteld met uitzicht op een vijverpartij. Gezellige woonkamer met open keuken. Met verhard terras en aparte berging. Rookvrij. Woonopp: 45m2
 • €312.00
Korting De Krim Bungalow Type B (1 4p)
Bungalow Type B is ruim en geschikt voor vier personen. De bungalow beschikt over 2 slaapkamers en heeft een ruime tuin met patio en terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 68 m². Het interieur verschilt per bungalow.
 • €364.50
Korting De Krim Bungalow Type A (1 6p)
Bungalow Type A is ruim en geschikt voor zes personen. De bungalow beschikt over 3 slaapkamers en heeft een ruime tuin met patio en terras. De woonoppervlakte bedraagt ca. 75 m². Het interieur verschilt per bungalow.
 • €376.00
Korting De Krim Appartement Type 3b (1 4p)
Appartement Type 3b bevindt zich op de 2e etage en is bereikbaar per lift. Voorzien van open keuken, badkamer met bad en douche, 2 ruime slaapkamers beide voorzien van een tv. Eén slaapkamer ligt een verdieping hoger, bereikbaar met trap. Enkele appartementen...
 • €212.50
Korting De Krim Familievilla luxe (1 8p)
Deze luxe villa is geschikt voor 8 personen. De villa beschikt over 4 slaapkamers mét boxspringbedden, gashaard, grote flatscreen tv, een sauna, 2 toiletten, 2 badkamers, luxe keuken, terras en grote tuin. Alle villa's zijn rookvrij.
 • €636.00
Korting De Krim Appartement Type 4 (1 4p)
Appartement Type 4 bevindt zich op de begane grond met terras en tuin. Voorzien van open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met bad en douche. De slaapkamers zijn voorzien van tv.
 • €212.50
Korting De Krim Appartement Type 5a (1 4p)
Dit ruime hoekappartement met sauna Type 5a bevindt zich op de 1e of 2e etage en is bereikbaar per lift. Ingericht voor 4 personen en voorzien van een open keuken, badkamer met ligbad en aparte douche, tv, radio en cd/dvd-speler.
 • €229.50
Korting De Krim Appartement Type 5b (1 4p)
Dit hoekappartement Type 5b heeft een ruime woonkamer, privésauna tuin met terras. Voorzien van een open keuken met vaatwasser, 2 slaapkamers (één met aparte douche) met tv en een badkamer met ligbad en aparte douche.
 • €229.50
Korting De Krim Appartement Type 6 (1 4p)
Dit hoekappartement Type 6 bevindt zich op de begane grond. Met privésauna, tuin met terras, open keuken met vaatwasser, 2 slaapkamers, badkamer met bad en douche. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden en tv.
 • €238.00
Korting De Krim Deluxe villa (1 8p)
Deze luxe villa is geschikt voor 8 personen en voorzien van 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer, heerlijke boxspringbedden, een design gashaard, grote flatscreen televisie, 2 toiletten, vaatwasser, magnetron, oven en grote tuin. Woonopp.: 150 m2....
 • €688.00
Korting De Krim Luxe villa (1 8p)
Deze luxe villa is geschikt voor 8 personen en voorzien van 4 slaapkamers mét boxspringbedden, een design gashaard, grote flatscreen televisie, vaatwasser, magnetron, oven en grote tuin. Woonopp.: 150 m2. Alle villa's zijn rookvrij.
 • €688.00
Korting De Krim Landhuis Type 1 (1 4p)
Geschakeld rietgedekt Landhuis voor 4 personen gelegen op een ruime kavel in het Texelse bos. Voorzien van o.a. stoomdouche, open keuken met vaatwasser en combimagnetron, 2e toilet en grote tuin met terras. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers. Huisdiervrij....
 • €340.00
Korting De Krim Luxe villa (1 6p)
Unieke luxe villa ingericht voor 6 personen en gelegen op een ruime kavel in het Texelse bos. Voorzien van alle luxe en kwaliteit die u zich maar wenst. 3 badkamers en 2 aparte toiletten. Woonopp: 152 m2 Vrijstaand. Rookvrij.
 • €636.00
Korting De Krim Wellness villa (1 10p)
Deze grote rietgedekte villa (280m2) voor 10 personen met grote tuin is van alle luxe voorzien met o.a. een unieke wellnessruimte, een luxe woonkeuken met kookeiland, een ruime lichte woonkamer met gashaard, 5 slaapkamers en 5 badkamers!
 • €912.00
Korting De Krim Luxe bungalow (1 4p)
De luxe bungalow is een ruime vrijstaande bungalow voor vier personen. Voorzien van sauna, 2 slaapkamers met eigen badkamer en moderne inrichting. Er is een grote tuin en terras. De indeling en het interieur verschilt per bungalow.
 • €388.00
Korting De Krim Chalet Type Krim (1 4p)
Luxe chalet gelegen midden in een duingebied. Gezellige woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Verhard terras en aparte berging. Woonopp: 45m². Rookvrij.
 • €288.00
Korting De Krim Familievilla luxe (1 16p)
Deze vrijstaande luxe villa voor 16 personen is voorzien van 8 slaapkamers mét boxspringbedden, een zeer ruime woonkamer met flatscreen tv's en gashaard, 2 sauna's, 4 toiletten, 4 badkamers, ruime keuken, groot terras en tuin. Rookvrij.
 • €1140.00
Korting De Krim Familievilla luxe (1 10p)
Deze luxe villa is geschikt voor 1-10 personen en voorzien van 5 slaapkamers mét boxspringbedden, een gashaard, grote flatscreen tv, een sauna, 3 toiletten, 2 badkamers, luxe keuken, terras en grote tuin. Rookvrij.
 • €688.00
Korting De Krim Familievilla luxe (1 20p)
Deze vrijstaande villa voor 20 personen is voorzien van 10 slaapkamers mét boxspringbedden, zeer ruime woonkamer met gashaarden en grote flatscreen tv's, 2 sauna's, 6 toiletten, 4 badkamers, ruime keuken, groot terras en tuin. Rookvrij.
 • €1240.00
Korting De Krim Chalet Type De Hors (1 5p)
De chalets zijn voorzien van twee slaapkamers met losse bedden en één stapelbed! Gelegen op een prachtige plek, omgeven door heide en groen. Gezellige woonkamer met open keuken. Met veranda en berging. Woonopp: 45m2. Rookvrij.
 • €225.00
Korting De Krim Chalet Type Vuurtoren (1 4p)
NIEUW! Luxe modern chalet gelegen midden in een duingebied. Gezellige ruime woonkamer met open keuken. De grote schuifpui zorgt voor een unieke sfeer. Twee slaapkamers met elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Met verhard terras....
 • €319.50
Korting De Krim Chalet Type Noordzee (1 4p)
Chalet type Noordzee. De chalets zijn voorzien van twee slaapkamers en een ruime badkamer. Er is een aparte afsluitbare berging met stroom; ideaal voor bijvoorbeeld het veilig stallen en opladen van uw elektrische fiets! Woonopp: 45m2 Rookvrij
 • €312.00
Korting De Krim Chalet Type Wadden (1 4p) miva
Chalet type Wadden is geschikt voor mindervaliden. Luxe ingericht en van vele gemakken voorzien. Dankzij de uitgebreide parkfaciliteiten en de gunstige ligging, is De Krim een prima vakantieplek voor mensen met een beperking.
 • €312.00
Korting De Krim Chalet Type De Geul (1 4p)
De chalets zijn voorzien van twee slaapkamers en badkamer met sauna! Ze zijn speels opgesteld en omgeven door heide en groen. Gezellige woonkamer met open keuken. Met veranda en berging. Woonopp: 45m2. Rookvrij.
 • €229.50
Korting De Krim Luxe Kinderbungalow (1 8p)
De luxe kinderbungalow is geschikt voor 8 personen met o.a. vrij uitzicht over duinen, 4 ruime slaapkamers, grote omsloten tuin met speeltoestel, terras met windwering, vloerverwarming, haard, kinderbed, kinderstoel, 2 badkamers met douche, 2 toiletten...
 • €636.00
Korting De Krim Luxe bungalow (1 8p)
Deze luxe vrijstaande bungalow (1-8p) is zeer ruim en beschikt over 4 slaapkamers (mét boxspringbedden), 2 badkamers, 2 toiletten, een wasmachine én droger en een grote tuin met afsluitend hekwerk rondom met een unieke tuinsauna. Rookvrij. Huisdiervrij....
 • €668.00
Korting De Krim Camperplaats buiten de poort
Deze ruime plaatsen, buiten de poort, zijn specifiek voor kampeerauto's en liggen naast de toegangsweg. Met 16 ampère elektra en gratis wifi. Camperservicepunt nabij. Verwarmd sanitair op loopafstand.
 • €73.25
Korting De Krim Kampeerplaats XL met stroom
Kamperen aan zee met een caravan, vouwwagen of gezinstent? Deze kampeerplaats XL is extra groot (>49 m2), dus ideaal. Voorzien van aansluiting voor elektra/tv. Bij aankomst helpen wij met plaatsen van uw caravan. Niet geschikt voor campers. Het terrein...
 • €77.00
Korting De Krim Hotelkamer BDT miva (1 2p)
Dit gezellige kleinschalige hotel beschikt over een restaurant en is gelegen naast Vakantiepark De Krim. Hotelkamer miva (2p) bad/douche/toilet met terras. Rook- en huisdiervrij. Gratis wifi. Parkeren gratis. Prijzen incl. ontbijt.
 • €238.00
Korting De Krim Camperplaats xl met stroom
Deze plaatsen (10x10m), binnen de poort, zijn specifiek voor kampeerauto's. Met 10 ampère elektra en gratis wifi. Verwarmd sanitair en camperservicepunt nabij. Naast de plaats voor uw camper is gras om een bijzettentje te plaatsen.
 • €131.75
Korting De Krim Kampeerplaats met stroom (tot 20m2)
Kampeerplaats(>16 m2) met aansluiting voor elektra (16 Amp) en kabel-tv. Geschikt voor een tent en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij.
 • €68.00
Korting De Krim Kampeerplaats Blauw
Kampeerplaats Blauw Standaard met elektra-aansluiting (10 Amp) is geschikt voor een tent of caravan en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Gratis wifi. Eigen parkeerplaats.
 • €131.75
Korting De Krim Kampeerplaats Groen
Kampeerplaats Groen Standaard met elektra-aansluiting (10 Amp) is geschikt voor een tent of caravan en 1 bijzettent. Het sanitair en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Gratis wifi. Nabij centrum. Eigen parkeerplaats.
 • €131.75
Korting De Krim Camperplaats met stroom
Kamperen aan zee met uw camper. Deze camperplaats ligt midden in de duinen. Voorzien van aansluiting voor elektra/tv. Naast de plaats voor de camper is gras om een bijzettentje te plaatsen.
 • €88.25
Korting De Krim Kampeerplaats XXL met stroom
Kamperen aan zee met een caravan, vouwwagen of gezinstent? Deze kampeerplaats XXL is extra groot, dus ideaal. Voorzien van aansluiting voor elektra/tv. Bij aankomst helpen wij met plaatsen van uw caravan. Niet geschikt voor campers. Het terrein is autoluw....
 • €88.25
Korting De Krim Kinderbungalow (1 11p)
De luxe kinderbungalow is geschikt voor 11 personen met o.a. vrij uitzicht over duinen, 5 ruime slaapkamers, grote omsloten tuin met speeltoestel, terras met windwering, open haard, kinderbed, sauna kinderstoel, 2 badkamers met douche, 3 toiletten, ligbad...
 • €2694.95
Korting De Krim Comfortplaats Blauw
Kampeerplaats Blauw Comfort met aansluiting voor elektra (10 Amp), kabel-tv en water/riool. Geschikt voor een tent of caravan en 1 bijzettent. Het sanitairgebouw en speeltuintjes zijn altijd vlakbij. Gratis wifi. Eigen parkeerplaats.
 • €142.25