Pineta sul Mare Camping Village Cesenatico

Pineta sul Mare Camping Village Cesenatico

Pineta sul Mare Camping Village ligt aan zee, heeft een zacht klimaat en wordt omringd door eeuwenoud dennenbos. De camping in Noord-Italië, in de provincie Emilia Romagna, is een oase van rust en ligt niet ver van zee en het charmante historische centrum van Cesenatico.

Dit stadje ligt op loopafstand of is bereikbaar door middel van het treintje dat gratis tot jouw beschikking staat.

Het is een grappig treintje dat kinderen ontzettend leuk vinden. Op Camping Pineta Sul Mare is meer dan genoeg te beleven.

Het animatieteam is in staat iedereen aan te steken met hun vrolijkheid en zorgeloosheid, en te betrekken bij de vele activiteiten die elke dag op het programma staan, zoals sport, bordspellen en toernooien en avondactiviteiten voor klein en groot. Pineta sul Mare Camping Village in Cesenatico is voorzien van een privéstrand, op slechts 200m afstand.

Bovendien beschikt de camping over een zwemlagune voor alle leeftijden waar je heerlijk kan ontspannen en kunnen kinderen zich urenlang vermaken met waterspellen.

Voor volwassenen is er een groot zwembad voor een verfrissende duik.

Naast het zwembad is een nieuwe bar geplaatst, zodat je na het zwemmen kan genieten van een heerlijk verkoelend drankje. Een groot deel van dit fijnzandstrand is uitgerust met ligbedden en parasols.

De ondiepe zee loopt langzaam af en is altijd bewaakt door de reddingsbrigade; ideaal voor de kleintjes om in te spelen.

Om het strand gemakkelijk te bereiken is een pendeldienst actief met een treintje. Ga je ook in je vakantie graag sporten dan is dit daarvoor een ideaal gebied.

Vaak veranderen de stranden in openluchtfitnessruimtes.

Ook op het privéstrand van de camping ontbreken allerlei speelvelden niet, van beachsoccer tot beachtennis en beachvolley.

En voor de liefhebbers van watersport zijn er talloze mogelijkheden om een nieuwe sport uit te proberen, dankzij surf-, kite- en zeilcursussen. Tijdens jouw vakantie op de camping in Italië kun je van alles ondernemen. Het gebied van Romagna is in alle opzichten rijk, ook wat betreft de natuur zijn er zeer interessante plekken die wandelend, fietsend of te paard te ontdekken zijn. Een van de meest bijzondere landschappen is de Po-Delta.

Hier nestelen verschillende bijzondere vogelsoorten en zijn meer dan duizend plantensoorten te ontdekken.

De zoutpannen van Cervia, die ook deel uitmaken dit park kunnen bezocht worden met een gids.

Bij de receptie kun je talloze excursies boeken naar bijvoorbeeld Venetië, Florence, Rome, kasteel van Paolo. Niet alleen voor het oog is dit een bijzondere streek.

Ook jouw smaakpapillen komen volop aan bod door middel van de heerlijke (traditionele) streekgerechten en de zeer goede lokale wijnen. Voor wie op zoek is naar vermaak is het moeilijk kiezen uit de talloze themaparken. Er zijn parken voor elk wat wils, voor spanning- en sensatiezoekers en voor hen die meer educatieve parken willen bezoeken.

En wil je je eens heerlijk laten verwennen dan zijn er diverse thermen in de buurt.

Bij de receptie kunnen zij jou er alles over vertellen.

Door een akkoord met Terme di Cervia kunnen de gasten van Pineta sul Mare van veel kortingen genieten. Het hele gebied is een opeenvolging van kleine plaatsjes, oude dorpen en kastelen die zeer interessant zijn voor liefhebbers van kunst en geschiedenis, zoals het fraaie Ravenna, het beroemde Rimini en San Marino, de oudste republiek van de wereld, en bekend om zijn mooie historische centrum en zijn fascinerende drie steile rotsen. Voor wie op onze camping verblijft staan de talloze faciliteiten van de naastgelegen Cesenatico Camping Village tot je beschikking. Vier jouw vakantie samen met je huisdieren, want zij zijn van harte welkom.

Samen met jou kunnen zij in Italië genieten van een welverdiende rust in de schaduw van een zeeden.

Details Pineta sul Mare Camping Village Cesenatico

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • Vanaf 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • Italië
  • Cesenatico
  • €298.43