La Rivière Couhé

La Rivière Couhé

Perfecte ligging bij Poitiers, pretpark en moerasgebied Ideaal gelegen tussen Futuroscope, het schitterende moerasgebied Marais Poitevin en het unieke apenpark Vallée des Singes, biedt camping La Rivière je een vakantie midden in de natuur, aan de oever van de rivier La Dive in het westen van Frankrijk. Blikvanger is het verwarmde zwemparadijs Blikvanger van camping La Rivière is het verwarmde zwemparadijs met vier grote waterglijbanen, buitenbaden, binnenbad en pierenbaden met waterspelen.

Ideaal voor kinderen, dus.

Wil je echt relaxen, maak dan gebruik van de jacuzzi's of de zonneweide.

Houd je van vissen, dan kun je je hengel uitwerpen in de vijver of in de rivier.

Join de Amigo Club Dat de camping kindvriendelijk is, blijkt verder uit de gratis kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Overdag en 's avonds worden er activiteiten georganiseerd voor het hele gezin.

Hartstikke gezellig! Let op Amigo de slak, de mascotte van de camping.

Hij deelt handtekeningen uit aan kinderen en danst mee met de kinderdisco.

De camping is verder voorzien van een bar, restaurant, snackbar, afhaalmaaltijden en een campingwinkel.

Spelen, binnen en buiten Voor de sportieve gasten zijn er volleybal- en voetbalvelden, een jeu-de-boulesterrein, tafeltennistafels, midgetgolf, een springkussen en een paar speeltuinen.

Is het een keertje minder mooi weer, dan kunnen de kinderen spelletjes spelen in de spelletjeszaal. Futuroscope en klokkentorenstad Poitiers Om de directe omgeving van Vienne te ontdekken, kun je fietsen huren bij de receptie.

De vriendelijke mensen van de receptie informeren je over de hele omgeving en bij hun kun je ook terecht voor tickets voor Futuroscope.

Hier kun je ook allerlei spullen lenen of huren, zoals tafeltennisbatjes en een barbecue. Bezoek de stad van de 100 klokkentorens, Poitiers.

Of een van de lokale Franse dagmarkten, altijd leuk.

Details La Rivière Couhé

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • Vanaf 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • Frankrijk
  • Couhé
  • €224.00