Camping La Bretèche Les Epesses

Camping La Bretèche Les Epesses

Ongerept kamperen vlak bij Puy du Fou Camping La Bretèche is een goed verzorgde familiecamping gelegen in een ongerepte bosrijke omgeving aan een meer en op een steenworp afstand van het attractiepark Puy du Fou. Heerlijk warm zwemwater Het zwembad en pierenbad op de camping zijn van de gemeente, maar is gratis toegankelijk.

Geniet van het warme water in een schaduwrijke omgeving.

Er zijn zwemlessen voor diegenen die het nog niet kunnen, aquagym en ook diverse avondactiviteiten.

Een gezellige boel De camping biedt in het hoogseizoen verschillende activiteiten voor jong en oud, zoals oriëntatieparcours, wandelingen en fietstochten.

Kinderen kunnen zich uitleven op de opblaasbare speelstructuur en in de speeltuin.

Amigo de slak, mascotte van de camping, komt elke week handtekeningen uitdelen aan de kinderen en danst mee op de minidisco.

In de Amigo Club krijgen kinderen in het hoogseizoen en met Pasen een gevarieerd programma voorgeschoteld.

Voor alle campinggasten biedt het animatieteam in deze perioden steevast gezellige familiespelletjes, sporttoernooitjes, bingo, quiz, thema-avonden en allerlei voorstellingen. Proef de streekgerechten van de Vendée Camping La Bretèche biedt verder een restaurant waar je heerlijk kunt proeven van de streekgerechten van de Vendée.

Als je wil, kun je ook maaltijden afhalen.

Een kruidenierswinkel voorziet je van de boodschappen als je zelf wil koken.

Puy du Fou en nog veel meer… Camping La Bretèche ligt op slechts vijf minuten van het spectaculaire attractiepark Puy du Fou.

Hier moet je met je kinderen naar toe.

In de buurt kun je uitstekend wandelen en bij de receptie kun je een fiets huren.

Andere leuke dagtrips zijn kastelen en forten, authentieke dorpen, grandioze spektakels, de grootste Japanse tuin van Europa, maak een treinrit over de 22 km lange spoorweg die over indrukwekkende viaducten loopt, bezoek een zeepatelier en natuurlijk de kleurrijke lokale markten die overal plaatsvinden.

Details Camping La Bretèche Les Epesses

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Hotel
  • Vanaf 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • Frankrijk
  • Les Epesses
  • €194.00