Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol La Chapelle Hermier

Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol La Chapelle Hermier

Bloemrijke familiecamping in de Vendée Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol is het juiste adres voor een heerlijke vakantie in Frankrijk.

Op deze bloemrijke, goed uitgeruste familiecamping heb je alles bij de hand en kun je heerlijk verblijven.

Duurzame camping Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol ligt in een groene omgeving aan het meer 'Le Lac du Jaunay' en is erg milieu-georiënteerd: er liggen bijvoorbeeld zonnepanelen op de 5 sanitairgebouwen, ook een deel van het zwembad wordt hiermee verwarmd.

Tropisch zwemparadijs voor uren waterplezier Het tropisch zwemparadijs (2500 m²) van Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol biedt je uren waterplezier, ook voor de kinderen, want het kinderbad is erg groot en beschikt over leuke waterspeeltoestellen en glijbanen.

Het strand is op enkele kilometers afstand te vinden.

Aan het meer zijn ook diverse leuke dingen te beleven, zoals kanoën en waterfietsen.

Voor het maken van wandelingen tijdens je vakantie is het een ideale bestemming. Vermaak voor jong en oud Kinderen vermaken zich de hele vakantie op Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol, want er worden veel activiteiten voor hen georganiseerd, zoals knutselen en T-shirts verven.

Soms wordt er een attractie gehuurd: een springkussen, klimmuur, rodeo of trampoline.

Allemaal gratis voor campinggasten.

Ook voor volwassenen is er genoeg te doen! Wat dacht je van boogschieten, dansavonden en aquagym? Wandelen, fietsen en paardrijden De omgeving van Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol heeft veel te bieden: wandelen of fietsen kan, maar er is ook een BMX-terrein, een golfbaan en een manege in de buurt. Hier kom je niets tekort Bij de receptie van Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol kun je Nederlandse, Franse en Engelse boeken lenen en gebruik maken van een computer met internet.

Als je zelf een laptop meeneemt kun je vanaf jouw vakantieadres gebruik maken van internet via een wifi-verbinding.

Maar de camping heeft nog meer voorzieningen in petto zoals een bar, een winkel, een maaltijdservice en tafeltennistafels.

Kortom, op Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol kom je niets tekort!

Details Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol La Chapelle Hermier

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • Vanaf 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • Frankrijk
  • La Chapelle Hermier
  • €352.00