Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Heerlijk vakantie-eiland Île de Noirmoutier Camping du Midi ligt op een hellend terrein aan de westkant van het Île de Noirmoutier, is milieuvriendelijk en biedt directe toegang tot het 8 kilometer lange strand.

De plaatsen op deze camping zijn (half)schaduwrijk en afgebakend.

Indien je niet met eigen kampeermiddel op vakantie gaat, kun je een van de unieke accommodaties huren.

En hier kamperen is zeker de moeite waard! Water, water, water Deze Franse camping biedt veel om jou een ontspannen verblijf te bieden.

Er is een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, een verwarmd buitenzwembad, bar, tennisbaan, sportterrein en speeltuin.

Bovendien worden er in de nabije omgeving watersportactiviteiten georganiseerd of bestaat de mogelijkheid om te snorkelen, waterskiën en surfen.

Tijdens het hoogseizoen kun je windsurf- of catamaranlessen volgen en worden de kinderen de hele dag vermaakt bij de Kids Club. Goede verbinding Je hoeft niet altijd te koken, want op de camping zijn een snackbar en pizzeria aanwezig.

Op de camping kun je ook terecht voor vers brood.

Het is mogelijk om te internetten, want de camping beschikt over één of meerdere computers met een internetverbinding en op 80% van de camping kan men met de eigen laptop terecht. Ontdek dit veelzijdige eiland Île de Noirmoutier staat bekend om zijn prachtige zandstranden en uitgestrekte natuurgebieden.

De camping is een goede uitvalsbasis om dit mooie eiland te ontdekken.

Dit kan natuurlijk met de auto maar op de camping zijn ook fietsen te huur. Avonturen beleven Camping du Midi ligt op 10 minuten rijden van het waterpark Océanile.

In het op 10 km afstand gelegen Noirmoutier kun je de zoutmoerassen bezoeken, verse producten kopen op de markt en de oesterbars uitproberen.

Sla de Passage du Gois, een weg die bij vloed onderloopt en bij eb ideaal is voor vissers, de pittoreske vissersdorpjes en het eiland Yeu niet over.

Meeste zonuren De Vendée heeft na de Côte d'Azur de meeste zonuren van Frankrijk.

Dit in combinatie met alle andere mogelijkheden maken deze camping in Barbâtre dus tot een prima vakantiebestemming!

Details Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • Vanaf 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • Frankrijk
  • Barbâtre
  • €128.40