La Presqu'île Saint Mandrier sur Mer

La Presqu'île Saint Mandrier sur Mer

Schaduwrijke camping aan de Côte d'Azur Camping La Presqu'île de Saint-Mandrier is een knusse groene camping op de helling van een heuvel vlak bij de veerdienst van Toulon, ideaal gelegen aan de ingang van het schiereiland Saint-Mandrier aan de Côte d'Azur.

Deze schaduwrijke, familiale camping zal bij menigeen in de smaak vallen. Strand en boulevard op loopafstand Camping La Presqu'île is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje strand aan de Côte d'Azur.

Het ligt slechts 400 meter van het strand met zijn boulevards, restaurants en strandbars.

Het zwembad bevat lauwwarm water, heerlijk.

En eromheen staan ligstoelen.

Zelfs het pierenbadje is verwarmd.

Doe dus lekker mee met aquagym.

Mooie momenten met animatie Op het centrale plein van de camping heet het animatieteam je van harte welkom.

Hier beleef je overdag en 's avonds mooie momenten met je gezin.

Je wordt uitgedaagd om gezellig spelletjes te doen, sporttoernooien te spelen en deel te nemen aan allerlei activiteiten, ook in de avonduren.

Je kinderen zullen nieuwe vriendjes maken bij de kinderclub. Onder het genot van een pizza, ijsje of drankje Op deze camping kom je niks tekort.

Je kunt lekker eten in het restaurant of pizzeria, je kunt maaltijden mee naar je eigen plek nemen en een ijsje pakken in de ijssalon.

Een campingwinkel voorziet in de dagelijkse behoeften van het hele gezin! In de bar of het café kun je de spannende dag onder het genot van een drankje nog eens met je geliefde doornemen.

Flaneren over de Provençaalse markten De camping biedt al vele genoegens, maar als je er toch een keertje op uit wil trekken, denk dan eens aan een kennismakingscursus duiken, een bezoek aan het eiland Porquerolles of gezellig flaneren over de Provençaalse markten.

Stadjes in de buurt zijn La Seyne-sur-Mer, Saint-Mandrier en Toulon.

Er vinden tal van evenementen plaats in de buurt.

Informeer even bij de receptie. Een plek om verliefd op te worden De Franse Rivièra is aantrekkelijk vanwege de mooie badplaatsen, de steden met kunst en geschiedenis en het achterland met haar prachtige natuur.

Maar ook door haar ligging aan de Middellandse Zee! De lucht aan de Côte d'Azur is altijd blauw en de streek baadt het hele jaar door in de zon.

Hier vind je heerlijke stranden, mooie inhammen en kreken...

Een vakantieplek om verliefd op te worden!

Details La Presqu'île Saint Mandrier sur Mer

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • 1 dag
  • Kleur: Logies
  • Frankrijk
  • Saint Mandrier sur Mer
  • €330.00