Camping Tohapi Le Castellas Sète

Camping Tohapi Le Castellas Sète

Actieve strandvakantie in de Languedoc-Roussillon Camping Tohapi Le Castellas is beoordeeld met de 'Europese Blauwe Vlag' en heeft directe toegang tot het strand.

Deze viersterrencamping in Sète biedt jou diverse huuraccommodaties en talloze activiteiten in het hart van een dennenbos.

Het is de perfecte plek voor een actieve familievakantie.

Wat een waterpret! Ontdek het zwembadgedeelte van Camping Tohapi Le Castellas, dat beschikt over een zwembad en kinderbad, die in het laagseizoen worden verwarmd.

Je kinderen vermaken zich opperbest in het grote lagunekinderbad met vijf waterglijbanen en plonsbad.

Gevarieerde en leuke activiteiten In juli en augustus biedt het animatieteam jou een uitgebreid en gevarieerd programma.

Kinderen van de basisschoolleeftijd kunnen zich aansluiten bij de kinderclub, terwijl jij deelneemt aan het watergym of de vele sporttoernooien, die ook in de schoolvakanties gehouden worden. Volop entertainment 's Avonds komt het hele gezin weer bij elkaar om te genieten van het avondprogramma vol amusement.

Zo worden er dansfeesten georganiseerd in het pizzeriarestaurant, zijn er verschillende animatieprogramma's met muziek in de bar en kun je genieten van karaoke en andere optredens.

Van alle gemakken voorzien Camping Tohapi Le Castellas is van vele gemakken voorzien.

Zo is er wifi-bereik op de hele camping en tv aan de bar, waar je een verkoelend drankje nuttigt.

In de broodwinkel en de minimarkt vind je alles wat je nodig hebt.

En in het restaurant eet je de heerlijkste gerechten.

Activiteiten op en buiten de camping Je kinderen leven zich lekker uit op het multisportterrein, het voetbalveld, het volleybalveld, het basketbalveld, de tennisbaan of aan de tafeltennistafel.

Je speelt samen jeu de boules of huurt fietsen om de buurt te verkennen.

In de omgeving van deze prachtige camping aan de Middellandse Zee kun je diverse sportieve activiteiten ontplooien, zoals paardrijden op de manege, duiken in zee en diverse andere watersporten.

Historische steden en Canal du Midi Verken het nabijgelegen Canal du Midi en zijn omgeving.

Bezoek de stad Béziers en zijn kastelen, het grootste meer van de Languedoc-Roussillon de Étang de Thau, de antiquiteitenverkopers in Pézenas, of Sète zelf met haar theaters, kerken, musea en andere culturele bezienswaardigheden.

Details Camping Tohapi Le Castellas Sète

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • Vanaf 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • Frankrijk
  • Sète
  • €467.04