Uitstapjes Korting - Historie

Historie

Historie Korting

- 79%
Korting Legend Warrior set van 3
Combineer met andere LEGO Voor urenlang vermaak Met windmolen, ridderhuis en ridderduel Ga terug naar de Middeleeuwen met deze set van stoere ridders en knechten die het kasteel moeten beschermen met hun Middeleeuwse wapens.
 • 79,95
 • €16.95
Actie
Korting Wijnproeverij voor op De Kasteelhoeve, Overijssel (4p.)
Wijnliefhebber? Nodig jouw vrienden of familie uit voor een wijnproeverij op De Kasteelhoeve. Op deze bijzondere locatie proeven jullie 10 topwijnen, 1 port en 1 likeur. Ook krijgen jullie er stokbrood en kazen bij. Santé.
 • €1,00
Actie
Korting Wijnproeverij van De Kasteelhoeve bij ZIZO Meppel (4 p.)
Altijd al een wijnproeverij willen doen? Kom naar ZIZO in Meppel. Je proeft niet alleen 10 wijnen, maar ook een likeurtje en port én er komen kazen en stokbrood op tafel.
 • €1,00
Actie
Korting Dineren in 't kleinste kasteeltje
Als jullie graag op een bijzondere locatie willen dineren, is dit kasteel daar perfect voor. Samen genieten jullie van een uitgebreid verrassingsdiner van vier gangen. Extra bijzonder: dit kasteel is het kleinste kasteeltje van Nederland!
 • €115,00
Actie
Korting Lunchen in het kleinste kasteeltje van Nederland
Stijlvol genieten in het restaurant van het kleinste kasteel van Nederland! Tijdens een uitgebreide driegangenlunch smul je van verrassende gerechten uit de Franse keuken. Het eeuwenoude pand en het prachtige uitzicht op de kasteeltuin maken het plaatje...
 • €139,00
Actie
Korting Culinaire lunch in een kasteel
Eet jullie buik rond tijdens een overheerlijke lunch in het kleinste kasteeltje van Nederland! Deze belevenis biedt jou en een vriend of vriendin een culinaire tweegangenlunch met heerlijke bijpassende wijnen. Dat wordt stijlvol genieten!
 • €79,00
Actie
Korting Rondleiding Fort Pannerden
Je bezoekt het prachtige Fort Pannerden, gelegen in Doornenburg op het punt waar de Rijn zich splitst in de Waal en het Pannerdensch Kanaal. Het Fort ligt verborgen, maar is toch vijf verdiepingen hoog. In het Fort krijg je een rondleiding van een deskundige...
 • €10,25
Actie
Korting Vliegen en overnachten bij Paleis 't Loo Apeldoorn
Je gaat heerlijk overnachten in het Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Naast de overnachting ga je genieten van een compleet verzorgde 3-gangendiner. Maar wacht, je gaat ook nog eens zelf vliegen in een Cessna C172!
 • €379,00
Actie
Korting Culinaire overnachting in het kleinste kasteeltje Gent
Overnacht in een van de acht luxe hotelsuites in het kleinste kasteeltje van Nederland in Roermond. De voormalige koetshuizen zijn comfortabel ingericht, ruim opgezet en eigentijds ingericht. Verras je dierbare met een overnachting inclusief viergangendiner...
 • €295,00
Actie
Korting Vliegen en Paleis Het Loo bezoeken
Bestuur nu zelf een vliegtuig en geniet van de prachtige tuinen van Paleis Het Loo. Jullie begeven je voor even in koninklijke sferen! De vlucht zal ongeveer twintig minuten duren en daarna kunnen jullie heerlijk rondwandelen in de mooie tuinen van het...
 • €195,00
Actie
Korting Luxe overnachting in een kasteeltoren
Een origineel cadeau geven? Dan is een cadeaubon voor een torenovernachting in het grootste en best bewaarde kasteel van Nederland wellicht iets voor jou. Verras iemand met een bijzondere overnachting in een ronde kasteeltoren!
 • €239,00
Actie
Korting Koninklijke liefdesvlucht en bezoek aan de Tuinen van Paleis Het Loo
Maak samen een romantische vlucht in een Cessna en bezoek de Tuinen van Paleis Het Loo. Een van jullie mag het vliegtuig zelf besturen, terwijl de ander geniet van het uitzicht op de prachtige tuinen van Paleis Het Loo. Zijn jullie weer geland? Dan gaan...
 • €139,00
Actie
Korting Grot klautertocht
Maak je klaar voor een spannende, uitdagende tocht die zich afspeelt in en om de kasteelruïne en het doolhof van vluchtgangen. Het verleggen van je grenzen staat centraal!
 • €30,00