Sauna Korting - Wellness Hotel - Nederland

Wellness Hotel

Wellness Hotel - Nederland

Actie
Korting Wellnessresort Goes
Wellnessresort Goes is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland, Goes. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden, maken dit een bijzondere plek. Een bezoek aan...
 • €21.35
Actie
Korting Wellnessresort Roosendaal
Wellnessresort Roosendaal is een sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. Een bezoek aan Wellnessresort Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty....
 • €21.35
Actie
Korting Ga samen naar Vitae sauna en wellnessresort in Roosendaal!
Tickets voor Vitae Wellnessresort Roosendaal bij Ticketveiling.nl. Mis deze sauna en wellness veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting, door al mee te bieden vanaf 1 euro!
 • €1.00
Actie
Korting Dagentree voor 2 bij wellnessresort SpaWeesp
Midden in de natuur, net onder Amsterdam geniet je van mediterrane sferen. Relax eerst in het Turks stoombad en zwem daarna een paar baantjes in het verkoelende buitenbad. Dat wordt een heerlijk dagje ontspannen deze zomer.
 • €1.00
Actie
Korting Saunadag bij Wellnessresort Goes in Zeeland (2 p.)
Ontspannen in de kleurensauna, daarna door naar het wisselbad en heerlijk bijkomen in de speciale cocoon-ruimte. Hier in Goes beleef je een heerlijke relaxdag in de 5 sauna's, verschillende baden en fijne rustruimtes. Wanneer kom jij langs?
 • €1.00
Actie
Korting Saunadag bij Wellnessresort Roosendaal (2 p.)
Met 16 wellnessfaciliteiten vul je hier met gemak je wellnessdag. De sauna's zorgen voor een heerlijke warmte en in het zwembad komen stijve spieren los. Met wie ga jij een dagje ontspannen?
 • €1.00
Actie
Korting Saunadag bij BLUE Wellnessresort Sittard (2 p.)
Zin in een dagje ontspannen? Kom volledig tot rust in de sauna's en baden van BLUE Wellnessresort Sittard. Na een saunaronde kun je afkoelen in 1 van de dompelbaden, of kom even bij met een verfrissend drankje in het restaurant.
 • €1.00
Actie
Korting Ontspannen bij BLUE Wellnessresort Leiden (2 p.)
Bij BLUE Wellnessresort Leiden tref je 1400 m2 aan wellness- en beautyfaciliteiten. Het resort zit op de 11e verdieping waardoor je verzekerd bent van een fantastisch uitzicht. Dat is nog eens ontspannen op hoog niveau.
 • €1.00
Actie
Korting Saunadag bij BLUE Wellnessresort Helmond (2 p.)
Deze wellness is heerlijk door de ligging, het comfort én de luxe. Zodra je de drempel over stapt ervaar je de rust. Geniet van de sauna's en baden en relax in de Cocoon-rustruimte. Ook kun je lekker een hapje eten in het restaurant BLUE.
 • €1.00
Actie
Korting Geniet van ultieme ontspanning bij Blue Wellnessresort Leiden!
Tickets voor Blue Wellnessresort Leiden bij Ticketveiling.nl. Mis deze sauna en wellness veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting!
 • €1.00
Actie
Korting 2 tickets voor het mooiste Wellnessresort in Limburg! Sittard
Tickets voor Blue Wellnessresort Sittard bij Ticketveiling.nl. Mis deze sauna en wellness veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting!
 • €1.00
Actie
Korting 2 entreetickets voor het luxe Blue Wellnessresort Helmond!
Tickets voor Blue Wellnessresort Helmond bij Ticketveiling.nl. Mis deze sauna en wellness veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting!
 • €1.00
Actie
Korting BLUE Wellnessresort Helmond
Wellness Helmond, Brabants genieten... Gevestigd in een splinternieuw multifunctioneel complex, Fitland XL Helmond Suytkade, biedt Wellness Helmond een natuurlijk rustpunt in onze dagelijkse hectiek. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling...
 • €28.35
Actie
Korting BLUE Wellnessresort Leiden
Wellness op hoog niveau, dat is Wellnessresort Leiden. Een luxe beauty- en wellnessresort gevestigd op de 11e verdieping van het Level gebouw in Leiden. Genieten van de vele wellnessfaciliteiten waarbij het ontspannende gevoel versterkt wordt door het...
 • €28.35
Actie
Korting BLUE Wellnessresort Sittard
Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg, bevindt zich Fitland XL Sittard. Een compleet complex op het gebied van Wellness, Gastvrijheid, Sport en Business. Op de hoogste etage van dit complex bevindt zich Wellness Sittard, een luxueus beauty-...
 • €28.35