Sauna en Wellness korting - Wellness Hotel

Wellness Hotel

Wellness Hotel

Korting Samen puur ontspannen bij wellnessresort SpaWeesp!
Tickets voor wellnessresort SpaWeesp bij Ticketveiling.nl. Mis deze sauna en wellness veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting, door al mee te bieden vanaf 1 euro!
 • €1.00
Korting Neem de tijd voor jezelf en ontspan bij SpaWeesp!
Tickets voor een dag ontspannen bij wellnessresort SpaWeesp bij Ticketveiling.nl. Mis deze sauna en wellness veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting, door al mee te bieden vanaf 1 euro!
 • €1.00
Korting Saunadag en rasulbehandeling in Wellnessresort Sittard
Dompel je onder in de ontspannen sfeer van dit wellnesscomplex. Sauna's, baden en het stoombad zorgen dat je de stress van alledag even vergeet. Naast het gebruik van de faciliteiten is ook een rasulbehandeling inbegrepen.
 • €1.00
Korting Saunadag plus rasul in Wellnessresort Helmond (2 p.)
Deze wellness is heerlijk door de ligging, het comfort én de luxe. Zodra je de drempel over stapt ervaart je de rust. Geniet van de sauna's en baden en relax in de Cocoon-rustruimte. Dankzij de rasul ga je met een zacht huidje naar huis.
 • €1.00
Korting Ontspannen bij Wellnessresort Leiden (2 p.)
Ontspanning, luxe en comfort op hoog niveau. Bij het onlangs vernieuwde Wellnessresort Leiden tref je 1400 m2 wellness- en beautyfaciliteiten. Het resort zit op de 11e verdieping waar je verzekerd bent van een fantastisch uitzicht.
 • €1.00
Korting Dagentree voor 2 bij wellnessresort Hezemeer in België
In de groene omgeving van de Antwerpse Kempen ben je even helemaal weg. Je hebt de keuze uit verschillende sauna's en baden. De Cosy corner, het warme dompelbad en de verwarmde baden maken jouw herfstachtige wellnessdag compleet.
 • €1.00
Korting Sauna plus behandeling bij Wellnessresort Goes (2 p.)
Totale ontspanning en een behandeling voor een soepele huid. Dat belooft een topdag te worden. Bij Wellnessresort Goes weten ze wat echte wellness is. Je relaxdag is compleet met een Kuusi rasulbehandeling of korting op een massage.
 • €1.00
Korting Dagentree voor 2 bij wellnessresort SpaWeesp
Midden in de natuur, net onder Amsterdam geniet je van mediterrane sferen. Zwem een paar baantjes in het verwarmde buitenbad en warm jezelf daarna weer helemaal op in het Turks stoombad. Dat wordt een heerlijk dagje ontspannen.
 • €1.00
Korting Saunadag en rasul bij Wellnessresort Roosendaal (2 p.)
Met 16 wellnessfaciliteiten vul je hier met gemak je wellnessdag. De sauna's zorgen voor een heerlijke warmte en in het zwembad komen stijve spieren los. Tot slot verwen je jouw huid met een Kuusi rasulbehandeling.
 • €1.00
Korting Wellnessresort Helmond
Wellness Helmond, Brabants genieten... Gevestigd in een splinternieuw multifunctioneel complex, Fitland XL Helmond Suytkade, biedt Wellness Helmond een natuurlijk rustpunt in onze dagelijkse hectiek. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling...
 • €28.35
Korting Wellnessresort Goes
Wellnessresort Goes is een exclusief sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland, Goes. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden, maken dit een bijzondere plek. Een bezoek aan...
 • €26.55
Korting Wellnessresort Leiden
Wellness op hoog niveau, dat is Wellnessresort Leiden. Een luxe beauty- en wellnessresort gevestigd op de 11e verdieping van het Level gebouw in Leiden. Genieten van de vele wellnessfaciliteiten waarbij het ontspannende gevoel versterkt wordt door het...
 • €28.35
Korting Wellnessresort Sittard
Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg, bevindt zich Fitland XL Sittard. Een compleet complex op het gebied van Wellness, Gastvrijheid, Sport en Business. Op de hoogste etage van dit complex bevindt zich Wellness Sittard, een luxueus beauty-...
 • €28.35
Korting Wellnessresort Roosendaal
Wellnessresort Roosendaal is een sauna- en beautyresort gelegen op sport- en recreatiepark de Stok in Roosendaal. Een bezoek aan Wellnessresort Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis. Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty....
 • €26.55