Restaurant Korting - Sushi

Sushi

Sushi

Actie
40 procent korting op lunch of diner bij Sushi Time(3 locaties) Den haag
Bij Sushi Time komt het lekkers aan de lopende band voorbij. Kies je favoriete sushi of probeer nieuwe smaken uit. Extra lekker: je ontvangt 40% korting op bijna alle gekleurde bordjes. Kom jij naar Amsterdam WTC, Amstelveen of Den Haag?
  • €1.00
Actie
50 procent korting bij afhalen Sushi Time Amstelveen
Sushi-liefhebber? Ontvang 50% korting op het beschikbare assortiment van Sushi Time Amstelveen. Je waardebon is geldig vanaf 1 uur voor sluitingstijd. Ideaal als je na een lange dag geen zin meer hebt om te koken.
  • €1.00
Actie
40 procent korting op een sushi workshop (maximaal 10 personen) Den haag
Zelf sushi maken? Met deze waardebon krijg je nu 40% korting op een sushi workshop bij Sushi Time. Dit kan in Amsterdam of Den Haag. Extra leuk: de zelfgemaakte sushi mag je aan het einde natuurlijk opeten.
  • €1.00
Actie
Korting Sushibox voor 2 3 personen, afhalen bij 4 locaties
40 stuks sushi, met minstens 6 verschillende soorten. Hier kun je met 2 of 3 personen lekker van eten. Maar de box is ook geschikt als gezonde snacks voor een feestje. Af te halen in verschillende steden in de randstad.
  • €1.00
Actie
Korting Het Uramaki Sushi Menu à 32 stuks bij SushiPoint!
Vouchers voor een Uramaki Sushi menu van 32 stuks van SushiPoint bij Ticketveiling.nl. Mis deze eten en drinken veiling niet en win jouw sushi met de hoogste korting door al mee te bieden vanaf 1 euro!
  • €1.00
Actie
Korting Verwen jezelf met dit heerlijke Uramaki 24 menu bij SushiPoint!
Vouchers voor het Uramaki Menu met 24 stuks bij SushiPoint bij Ticketveiling.nl. Mis deze eten en drinken veiling niet en win jouw etentje met de hoogste korting, door al mee te bieden vanaf 1 euro!
  • €1.00
Actie
Korting Ga voor het heerlijke Sushi Special menu van SushiPoint!
Vouchers voor het Sushi Special Menu van SushiPoint bij Ticketveiling.nl. Mis deze eten en drinken veiling niet en win jouw sushibox met de hoogste korting door al mee te bieden vanaf 1 euro!
  • €1.00
Actie
Korting Geniet van heerlijke sushi van Sushi Centre Maastricht!
Tickets voor sushi eten bij Sushi Centre Maastricht bij Ticketveiling.nl. Mis deze sushi veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting!
  • €1.00