Nabij Den Bosch standaard of deluxe kamer met ontbijt

Nabij Den Bosch standaard of deluxe kamer met ontbijt

Vught: standaard of deluxe kamer voor twee incl.

ontbijt en naar keuze driegangendiner op Landgoed Huize Bergen * De prijs is per kamer en niet per persoon.

* Je boeking (het geselecteerde aantal nachten) kan na aankoop niet aangepast worden; de aankoop is uitsluitend geldig voor het gekochte aantal nachten.

* Vanaf het moment van reserveren is er geen annulering, wijziging of overdracht meer mogelijk.

* Als je niet komt opdagen (“No Show”) wordt het totale Groupon-tarief in rekening gebracht. * De naam van elke reiziger moet bij de check-in overeenkomen met die op het identiteitsbewijs. * Resituties na de check-in kunnen niet door Groupon in behandeling genomen worden. * Minimaal één van de reizigers moet tijdens het inchecken 18 jaar of ouder zijn. * Tijdens het inchecken is een credit / debit card vereist.

* Toeristenbelasting van € 1,85 p.p.p.n., ter plaatse te betalen. * De deal-aanbieder is exclusief verantwoordelijk voor de zorg en de kwaliteit van de geadverteerde goederen en diensten. * Om je verblijf mogelijk te maken en voor communicatie met betrekking tot je verblijf, kunnen je naam en e-mailadres met het hotel worden gedeeld.

Referentieprijs geverifieerd op booking.com (kamerprijs) en de website van het hotel op 18-06-2019.

Meer informatie hier. Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV.

Details Nabij Den Bosch standaard of deluxe kamer met ontbijt

  • Ontbijt
  • Dagaanbieding
  • Nederland
  • Den bosch
  • €69.00