De Molenhof

De Molenhof

In het hart van Twente ligt 5*-camping De Molenhof.

Je kunt hier terecht met je eigen tent of ...

In het hart van Twente ligt 5*-camping De Molenhof.

Je kunt hier terecht met je eigen tent of caravan, maar ook voor glamping-fans is dit een goede keuze! Maak je keuze uit de knusse kampeerhutten en luxe moderne lodges of ga voor één van de familiehuizen voor groepen tot 18 personen! Op het terrein van camping De Molenhof is superveel te doen: zwemmen in verwarmde zwembad of de PlonsPlas, spelen in één van de 34 (!) speeltuintjes, smullen een versgemaakte pizza ...Camping De Molenhof in Twente heeft:AnimatieprogrammaSnackbar met afhaahmaaltijdenAfhaalpizzeriaEetcaféSupermarktSport & ontspanning34 speeltuintjes, waaronder een overdekte speeltuin en een airtrampolineVoetbalveld (kunstgras)BeachvolleybalveldTafeltennistafelsVolleybalveldenPannaveldMinigolfVisvijverZwemmenGroot overdek en verwarmd (29 °C!) zwembad met apart gedeelte voor kleine kinderen (geopend Pasen t/m september)Buitenzwembad met watertoestellen en glijbaan (geopend mei t/m augustus)PlonsPlas: een natuurlijk bad met survival-parcours, waar je de hele dag kunt zwemmen en spelen met water en zandAccommodaties op camping De MolenhofBehalve staanplaatsen voor je eigen tent of caravan, kun je op camping De Molenhof verschillende compleet ingerichte accommodaties huren.

Via onze Reisadviseurs kun je alle soorten accommodaties boeken, neem hiervoor contact met ons op! De Bungalowtent kun je op D-reizen.nl vandaag online boeken!Behalve staanplaatsen voor je eigen tent of caravan, kun je op camping De Molenhof verschillende compleet ingerichte accommodaties huren.

Via onze Reisadviseurs kun je alle soorten accommodaties boeken, neem hiervoor contact met ons op! De Bungalowtent kun je op D-reizen.nl vandaag online boeken!Lodges voor 4 of 6 personen2 of 3 slaapkamersCompleet ingerichte keukenVaatwasserCentrale verwarmingDouche met apart toiletVerandaKampeerhut voor maximaal 4 personenEenvoudige, maar knusse inrichtingTwee stapelbeddenEethoek2 kookplatenKacheltjePicknickbankBungalowtent voor maximaal 6 personenRuime tent met aparte slaapvertrekkenEén 2-persoonsbed en max.

4 éénpersoonsbedden met kussensKeukentje met grote koelkast, gaskomfoor, kookspullen (pannen, bestek en servies)Tuinset met parasolJe neemt je eigen beddengoed mee

Details De Molenhof

  • Autovakantie
  • Autovakantie
  • Merk: D Reizen
  • Vanaf 1 nacht
  • Nederland
  • Reutum
  • €150.00