Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden

- 35%
Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden

Koop je tickets voor Plopsa Indoor Coevorden met [korting] korting.

Geldig t/m 15 juli 2023.

Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Beleef buitengewoon veel binnenpret met je favoriete Studio 100-figuren in het mooiste indoorpretpark van Nederland.

De allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar komen ogen en oren te kort tijdens hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties.

25 betoverende binnen- en buitenattracties

Ken jij alle K3-hits en danspasjes uit je hoofd? Swing samen met Hanne, Marthe & Julia op de dansvloer van de K3-Disco! Durf jij mee te varen op de Woeste Zee? Het vlot drijft als een heuse speelbal op de metershoge golven.

Blijf je liever veilig aan wal? Verken de meest ruige rotsen en donkere grotten met Wickie de Viking op de Wickiebaan.

Zwier en draai heen en weer op de mysterieuze twister Anubis.

Vuur samen met Piet Piraat op de Scheve Schuit als een echte zeebonk een kanonskogel af.

Heb jij geen hoogtevrees? De Vuurtoren neemt je mee hoog in de lucht waar je geniet van een prachtig uitzicht over het park.

Houd je goed vast want voor je het weet vlieg je met een duizelingwekkende snelheid naar beneden! Blijf je liever zweven in de lucht? Dan mag je een ritje op de Vliegende Fietsen met Mega Mindy zeker niet missen.

Hoe harder je trapt, hoe hoger je vliegt! Liever klimmen, glijden, kruipen of draaien in de leukste speeltuin van de Lage Landen? Er staan vele leuke kleurrijke speeltuigen jou op te wachten in de Bumbaspeeltuin!

Trek bij mooi weer naar het buitengedeelte! In het K3-verkeerspark leren Hanne, Marthe en Julia je de verkeersregels op een leuke manier aan.

Of wat dacht je om als een echte brandweerman of -vrouw een hevige brand te blussen? Grote dierenvrienden kunnen verschillende schattige dieren van dichtbij bewonderen in Heidi’s Dierenweide! Ben jij avontuurlijk en heb je geen last van hoogtevrees? Beklim de gigantische Klimberg en wie weet bereik je wel de top! De Dansende Fonteinen droom je weg tijdens een bruisend waterschouwspel.

Het wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Shows & Evenementen 

Ontmoet je favoriete helden zoals Bumba of Maya de Bij! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag! Of beleef een groots avontuur met Bumba tijdens de Bumba Show in het leukste kindertheater van Nederland. Ontdek meer shows, Meet & Greet of alle evenementen in Plopsa Indoor Coevorden website van Plopsa Indoor Coevorden.

Details Entreeticket Plopsa Indoor Coevorden

  • Pretpark
  • Plopsaland
  • Nederland
  • Coevorden
  • Korting: 35%
  • 23,50
  • €15,28