Entreeticket Plopsaland De Panne Houten

- 25%
Entreeticket Plopsaland De Panne Houten

Koop je tickets voor Plopsaland de Panne met [korting] korting.

Geldig t/m 15 juli 2023.

Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven op ‘Europe’s Best New Coaster’: The Ride to Happiness by Tomorrowland.

In deze parel ga je maar liefst 5 keer overkop terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait.

De on-board audio, de magische decoratie, opzwepende beats en kenmerkende eetkraampjes doen je wegdromen naar de feeërieke omgeving van Tomorrowland.

Deze ervaring blijft je voor altijd bij!

Voor de kleine fans…

Je favoriete Studio 100-helden zoals Samson & Marie, K3, Bumba en Maya de Bij verwelkomen de allerkleinsten met open armen en nemen hen mee op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties.

Maak kennis met de verkeersregels in het Verkeerspark terwijl De Buurtpolitie een oogje in het zeil houdt! Boeven vangen met Mega Mindy op de Vliegende Fietsen, een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater? In Plopsaland De Panne kan het allemaal! Het overdekte Mayaland zorgt bij slecht weer voor de nodige magie!

… en de waaghalzen

Geen hoogtevrees? Waag je dan aan een vlucht op de spectaculaire 70-meter hoge Nachtwacht-Flyer met een spectaculair zicht op het park.

Mag het nog spannender? Betreed het mysterieuze Huis van Anubis en raas aan 90 km/u tijdens een spannende rit op Anubis The Ride of maak een avontuurlijke boottocht doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen en kolkende vulkanen op de DinoSplash.

Nood aan nog meer thrills? Maak je klaar voor een razendsnel avontuur in Heidi The Ride waar je raast tegen meer dan 70 km/u over de houten rails.

Maak een val van dertig meter in de ruigste sloep van de zeven zeeën met Piet Piraat op de SuperSplash of trotseer met Halvar de scherpe rotsen van De Grote Golf in Wickieland.

Shows & Evenementen

Ontmoet Plop, Kwembel, Maya, Willy, Bumba of Bumbalu! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag! Ontdek meer shows, Meet & Greet of alle evenementen in Plopsaland De Panne website van Plopsaland De Panne. 

Details Entreeticket Plopsaland De Panne Houten

  • Pretpark
  • Plopsaland
  • Nederland
  • Houten
  • Korting: 25%
  • 42,50
  • €31,88