Buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt

- 25%
Buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt

Koop je tickets voor Plopsa Indoor Hasselt met [korting] korting.

Geldig t/m 15 juli 2023.

Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Beleef buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt.

Hier trotseren de allerkleinste Ploppertjes tussen 2 en 10 jaar hun eerste grote avonturen op maar liefst 25 betoverende binnen- en buitenattracties.

Kom ogen en oren te kort tijdens de leukste shows in het Theater of krijg een warme knuffel van jouw favoriete Studio 100-helden.

25 coole binnen- en buitenattracties!

Ben jij ook zo’n grote K3-fan? Swing samen met Hanne, Marthe en Julia op de dansvloer van de K3-Disco of zweef boven het Dorpsplein in de K3-Zweefmolen.

Mag het nog wat hoger? Vlieg razendsnel omhoog en omlaag op een duizelingwekkende hoogte langs de toren van de Vuurtoren.

Op zoek naar meer thrills? Trotseer een groots avontuur tijdens een waanzinnige boottocht met Piet Piraat in de Woeste Zee! Blijf je liever aan wal? Raas samen met Wickie de Viking in de Wickie Coaster langs de meest ruige rotsen en donkere grotten van het land! De allerkleinsten kunnen klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes!

Bij mooi weer kun je genieten in het ruime buitengedeelte! Op de Vliegende Fietsen wacht Mega Mindy om samen boeven achterna te gaan.

Geen hoogtevrees? Klim en klauter tot de top van de gigantische Klimberg of geniet van een bruisend waterschouwspel Bij de Dansende Fonteinen.

Gegarandeerd een magische beleving voor iedere bezoeker!

Shows & Evenementen

Ontmoet Bumba, Bumbalu, Maya of Plop! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag! Of ga kijken naar de Klus Show en kom te weten wat Klus beleeft. Ontdek meer shows, Meet & Greet of alle evenementen in Plopsa Indoor Hasselt website van Plopsa Indoor Hasselt. 

Details Buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt

  • Pretpark
  • Plopsaland
  • België
  • Hasselt
  • Korting: 25%
  • 23,50
  • €17,63