Betoverende attracties bij Plopsaland De Panne Houten

- 35%
Betoverende attracties bij Plopsaland De Panne Houten

Koop je tickets met [korting] korting.

Geldig t/m 3 januari 2021.

Direct beschikbaar.

Mobiel scanbaar.

Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Confetti, slingers en magische bubbels kleuren de hemel want het meest bezochte pretpark van België viert dit jaar haar 20e verjaardag! Kom meevieren met meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties, waaronder de gloednieuwe DinoSplash, niet! Er valt voor iedereen wat te beleven!

De allerkleinsten leven zich uit op hun favoriete outdoorattracties waaronder de K3 Roller Skater, de Konijntjes en de razendspannende Wickie The Battle.

Slecht weer? Niet getreurd! Droom weg op de meer dan 10 feeërieke attracties in het overdekte Mayaland, maak een boottochtje doorheen het Bos van Plop.

Nieuw in 2020: DinoSplash

Plopsaland De Panne enkel voor de kleintjes? Dat is flauwekul! Waag je aan een avontuurlijke rit op de gloednieuwe DinoSplash, doorheen een prehistorisch landschap met levensechte, bewegende dinosaurussen en kolkende vulkanen.

Nood aan nog meer thrills? Raas tegen een snelheid van meer dan zeventig kilometer per uur over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride, vlieg in slechts twee seconden van nul naar negentig kilometer per uur tijdens een spannende rit op de spectaculaire Anubis The Ride, maak een val van dertig meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf in Wickieland.

Bereikbaarheid 

Plopsaland De Panne is gelegen in België nabij de kustlijn.

Raadpleeg website van Plopsaland De Panne. 

Details Betoverende attracties bij Plopsaland De Panne Houten

  • Pretpark
  • Plopsaland
  • België
  • Houten
  • Korting : 35%
  • 38,50
  • €25,03