Europa park online korting Rust

Europa park online korting Rust

Europa park is een van Europa’s mooiste attractieparken.

In Europa-park maak je een wereldreis.

Het park heeft attracties in themagebieden gebaseerd op Europese landen. Koop vooraf je tickets voor Europa park online en ontvang korting.

Europa-park Duitsland

Europa-Park is niet alleen het grootste attractiepark van Duitsland, maar ook het op één na best bezochte pretpark van Europa.

Het themapark wint prijs na prijs en scoort op beoordelingssites als Zoover hogere cijfers dan veel andere bekende pretparken.

Al vijf jaar op rij is Europa-Park tijdens de Golden Ticket Awards in Amerika uitgeroepen tot het beste pretpark ter wereld, waarbij het park vooral geroemd wordt om de grote variatie qua attracties voor jong en oud, het uitgebreide showprogramma van 23 uur per dag en de perfecte thematisering.Het is uniek, dat u in Europa-Park in 1 dag een reis kunt maken door maar liefst 15 Europese landen.

Wandel van een Grieks havenstadje via Italië naar een Zwitsers bergdorp.

En maak op dezelfde dag kennis met de kleurrijke houten huizen, Noorse staafkerken en heerlijke visrestaurants van Scandinavië.

Ga vervolgens richting Frankrijk waar de geur van overheerlijke crêpes en warme baguettes u tegemoet komt en waar u een ritje kunt maken in één van hoogste achtbanen van Europa: de Silver Star.

Vergeet natuurlijk ook niet om een bezoekje te brengen aan ons eigen land, waar u een rondje kunt maken in de ‘Koffiekopjes’.

Koop je Europa-park tickets online

Koop hier je Europa-park Tickets

Details Europa park online korting Rust

  • Pretpark
  • Europa Park
  • Duitsland
  • Rust