Woezel en Pip en de Tijdmachine

Actie
Woezel en Pip en de Tijdmachine

Woezel en Pip - en de Tijdmachine Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie.

Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat? Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 3 jaar.

Na de hitvoorstelling ?Op zoek naar de Sloddervos!? beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ?Woezel&Pip en de Tijdmachine?.

Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zichafvragen of ze ooit nog thuiskomen?En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten.

Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur. Teken jouw tijdmachineKun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen.

Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel&Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium!Leeftijdscategorie: 3+Duur voorstelling: 65 minuten

Details Woezel en Pip en de Tijdmachine

  • Woezel en Pip
  • Dagaanbieding
  • Persgroep
  • €12.00