ZODIAC de musical Breda

ZODIAC de musical Breda

Een geheel nieuw theaterspektakel ZODIAC de musical toont op bijzondere wijze een andere kijk op de rol die de mens kan spelen.

De innovatieve productie, met projecties en drones, neemt je mee in een toekomstbeeld dat dichter bij is dan je denkt.

Als bezoeker word je door het verhaal omringd en voel je je even onderdeel van het universum.

Een actueel verhaal In de iconische Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet.

De tekens van de zodiac sturen de jonge Boogschutter naar beneden om de vier elementen (aarde, water, lucht en vuur) terug te halen.

Daar ontmoet hij Evi, een jonge idealiste, die bovendien de dochter van de secretaris-generaal blijkt te zijn.

Er volgt een actueel verhaal vol intriges, maar ook humor en romantiek? want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog reddeloos verloren.

*BREAK* Bekende namen uit de musicalwereld William Spaaij is regisseur, Stanley Burleson choreograaf en Dick van den Heuvel schreef het script.

René van Kooten schittert in zijn rol als secretaris-generaalen Dominique de Bont (Musical Award aanstormend talent 2020) als zijn opstandige dochter Evi.

Verder zijn onder meer Hilke Bierman, Dennis Willekens en Marcel Visscher te zien en krijgen studenten van vakopleidingen de kans om hun eerste grote productie te beleven.

De hoofdrol van Bo (de jonge Boogschutter) wordt binnenkort bekendgemaakt.

Verzeker je nu al van tickets De productie loopt nu waar mogelijk volop door, om er helemaal klaar voor te zijn op het moment dat de deuren open mogen voor publiek.

De verkoop start voor de maanden mei en juni.

Er is straks meer dan voldoende ruimte op de indrukwekkende tribunes in de dertig meter hoge Koepel en via de social distancing tool is afstand tot andere bezoekers gewaarborgd.

Daarnaast is er een coulant ticketbeleid.

Details ZODIAC de musical Breda

  • Overige
  • Dagaanbieding
  • Nederland
  • Breda
  • €35.00