A Night Between the Stars Utrecht

Actie
A Night Between the Stars Utrecht

Ben jij een musical- of muziekliefhebber en wil jeéén avond beleven tussen de échte sterren? Kom dan op maandag 23 maart naar het Beatrix Theater in Utrecht.

Speciaal voor alle musical- en muziekliefhebbers organiseren we samen met de grootste sterren van het land de derde editie van concertshow ?A Night Between the Stars?.

Tijdens dezeunieke concertshow geven musicalsterren zoals o.a.

Stanley Burleson, René van Kooten en Tessa van Tol je een exclusief kijkje in hun leven.

Samen met nog 4 andere bekende musicalsterren zingen ze - met een live band - de sterren van de hemel.

Laat je meeslepen door de persoonlijke verhalen van demusicalsterren, stel ze de vraag die je altijd al wilde stellen en ga na afloop met de sterren op de foto.

Niemand minder dan Vajèn van den Bosch presenteert dit programma vol muziek, entertainment en vermaak. PS. Ga na de show op de foto met je favoriete musicalster! *BREAK* Bijzonderaan deze avond!- Zelf één avond tussen de musicalsterren- Een show vol persoonlijke verhalen en sketches- Unieke combinatie van sterren op het podium die nummers zingen die zij altijd al (met een live band en met elkaar) wilden zingen- De kans om de sterren zelf een vraag te stellen én methen na de concertshow op de foto te gaan! Trek je mooiste dansschoenen aan en zing mee uit volle borst, want stilzitten is onmogelijk! Bestel nu jouw tickets.

Details A Night Between the Stars Utrecht

  • A Night Between The Stars
  • Dagaanbieding
  • Persgroep
  • Nederland
  • Utrecht
  • €35.00