Entreeticket Plopsaqua Landen Hannuit

- 25%
Entreeticket Plopsaqua Landen Hannuit

Koop je tickets voor Plopsaqua Landen-Hannuit met [korting] korting.

Geldig t/m 30 juni 2022.

Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm.

Laat je betoveren door het nieuwste waterpretpark Plopsaqua Landen-Hannuit! Dankzij de adembenemende scenografische verlichting word je ondergedompeld in een feeëriek landschap waar Maya de Bij en Bumba je meenemen op een avontuurlijke tocht door hun magische bloemen- en circuswereld.

In dit waterpark staat zowel ontspanning, recreatie als sport centraal.

Geef het beste van jezelf in het 25 meter bad of in het instructiebad.

Daarnaast is er ook aan de nodige ontspanning en adrenaline gedacht voor jong en oud.

Laat je verbeelding spreken in het reusachtige recreatief zwemparadijs met bubbelbaden, waterkanonnen, zes indrukwekkende glijbanen, een playhouse met verschillende watereffecten en een wonderlijke Wild River, die zowel indoor als outdoor te vinden zijn.

Elke waterrat kijkt al uit naar de spectaculaire Sky Drop, waarbij je op een hoogte van maar liefst 19 meter verticaal door het water naar beneden raast.

Durf jij in het Stormbad met Maya De Bij waar meerdere malen per dag dankzij een tal van geluid- en lichteffecten, een gigantische subtropische storm losbreekt? Gegarandeerd een magische beleving voor iedere bezoeker om nooit te vergeten!

Bereikbaarheid

Plopsaqua Landen-Hannuit ligt gelegen langs de autosnelweg voor een optimale en vlotte bereikbaarheid. Raadpleeg website van Plopsaqua Landen-Hannuit. 

Details Entreeticket Plopsaqua Landen Hannuit

  • Pretpark
  • Plopsaland
  • Korting: 25%
  • 22,50
  • €16,88