Camping und Ferienpark Havelberge Groß Quassow

Camping und Ferienpark Havelberge Groß Quassow

Geweldige camping in uitgestrekt merengebied Campingplatz Havelberge am Woblitzsee is een mooie camping voor gezinnen, gelegen in het merengebied Mecklenburgische Seenplatte bij het Müritz Nationaal Park.

Hij behoort tot de kwaliteitscampings van de campinggroep Leading en garandeert dan ook maximaal comfort.

Watersport met een hoofdletter Deze camping ligt in een vlak bosgebied met ongeveer 600 meren, waaronder de Woblitzsee met een steiger, een eigen jachthaven en een zwemeiland.

Je hebt directe toegang tot het strand en je kunt je eigen boot (tot 12m) meebrengen.

Camping Havelberge biedt daarom de ideale vakantie om te zwemmen, watersporten (kanoën) en geweldige wandel- en/of fietsroutes te maken in een uniek natuurgebied.

De idyllische ligweide voor campinggasten aan de oever van het meer nodigt uit tot zonnebaden, en je vindt ook een ecologisch gefilterde zwemvijver voor onbezorgde waterpret.

Een mooie, Finse blokhuissauna staat klaar voor de campinggasten voor heerlijke ontspanning. Activiteiten rondom en in het meer Uiteraard is er ook aan de actieve vakantieganger gedacht: wat dacht je van een (georganiseerde) kano- of boottocht door de waterwereld van Müritz Nationaal Park, met sport, fitness, boogschieten, voetbal of (beach)volleybal? Ook kunnen er mountainbikes worden gehuurd voor een uitgebreide tocht rond de meren.

En het hoogtepunt voor de hele familie: het 'eigen vlot' waarmee het merengebied op een wel heel bijzondere manier kan worden ontdekt.

Ook dit kan je direct op Camping Havelberge huren. Het grote podium the place to be De avondactiviteiten vinden plaats op het grote podium.

Dit ligt voor het terras van het restaurant Havelberge met uitzicht op het meer.

Het restaurant biedt een smakelijk menu en heeft ook een mooie bar.

Uiteraard kun je ook jezelf voorzien met producten uit de campingwinkel. Omvangrijke animatie Het omvangrijke animatie- en evenementenprogramma van Camping Havelberge biedt de gasten vele interessante vakantieactiviteiten, waaronder disco voor de tieners, livemuziek met bekende bands van verschillende genres of bingoavonden.

Kinderen zijn hier zeer welkom en worden goed vermaakt in de miniclub met knutsellessen, spelletjes en wedstrijden: er is zelfs een echt Tipi-dorp en ook een avonturenspeelplaats voor de kleintjes ontbreekt niet.

Ze kunnen hier zelfs samen overnachten en leren boogschieten! Dan zijn er nog de trampolines en het hoge boomklimparcours voor het echte gevoel van avontuur! De stilte van de meren Ook buiten het hoogseizoen zorgt de in de loop der jaren meermalen bekroonde camping Havelberge voor het juiste kampeergevoel.

Zo is er bijvoorbeeld het vogelpark Marlow of het mooie stadje Neustrelitz in Mecklenburg-Vorpommern.

Vanaf de camping is men in ongeveer anderhalf uur in Berlijn, dat natuurlijk altijd een bezoek waard is.

En de stilte van de meren…

Details Camping und Ferienpark Havelberge Groß Quassow

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • Duitsland
  • Groß Quassow
  • €153.60