Camping La Farigoulette Ciela Village Saint Laurent du Verdon

Camping La Farigoulette Ciela Village Saint Laurent du Verdon

Kamperen in natuurgebied van de Verdon Betekenen de woorden comfort, natuur, lekker in je vel zitten en gezelligheid iets voor jou? Dan is camping La Farigoulette - Ciela Village echt iets voor jou! Deze camping ligt midden in een dennenbos aan de oever van het meer Saint-Laurent du Verdon. Ideaal voor de sportieve gast Op de ligstoelen bij het zwembad kun je héérlijk luieren en genieten van de Provençaalse zon, maar wil je actief bezig zijn dan is dat op camping la Farigoulette - Ciela Village ook mogelijk.

Wat dacht je van minigolf, tafeltennis, jeu de boules en paardrijden.

Tevens is er een sportterrein en een buitentrainings- en fitnesspark.

Je kunt ook op deze camping kano's en waterfietsen huren om de hoge en lage rivierengten te ontdekken. Vermaak voor kinderen én tieners De kleintjes kunnen zich vermaken in het verwarmd kikkerbad en in de twee speeltuinen.

Er is een ruimte met computerspelen en een televisieruimte.

De groepleidster van camping La Farigoulette - Ciela Village organiseert verschillende leuke activiteiten voor kinderen en tieners.

Het moderne sanitair wordt regelmatig schoongemaakt. De Provence op zijn best In de omgeving van camping La Farigoulette - Ciela Village is er ook van alles te beleven.

Je kunt genieten van alle sportieve mogelijkheden die de Verdon je biedt.

Of breng een bezoek aan de bijzondere dorpjes in de omgeving en geniet van de aanwezigheid van het meer van Saint-Croix en de laaggelegen rivierengten van de Verdon.

Je kunt de Provence verkennen en genieten van de gorges, ideaal voor watersporten.

Bezoek vooral de omwallingen van de Tempeliers uit de 12e en 17e eeuw, de talrijke kapelletjes, de gerestaureerde windmolens uit de 12e en 13e eeuw, waarvan er een in werking is.

Details Camping La Farigoulette Ciela Village Saint Laurent du Verdon

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • Vanaf 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • Frankrijk
  • Saint Laurent du Verdon
  • €307.60