Camping Klein Strand Jabbeke

Camping Klein Strand Jabbeke

Kamperen met zwemmeer en heerlijke omgeving Camping Klein Strand in Jabbeke is een heerlijke vakantiebestemming in het westen van België.

Op korte afstand van de zee kun je op het recreatiepark genieten van diverse voorzieningen.

Eén daarvan is het leuke zwemmeer met gloednieuwe waterglijbanen.

Plezier gegarandeerd! Spectaculaire waterskishows Op camping Klein Strand kun je leren waterskiën in het watersportmeer.

Er worden in het hoogseizoen ook spectaculaire waterskishows gegeven die je zeker niet mag missen! Andere sportieve activiteiten die camping Klein Strand biedt zijn tennis, volleybal (op het strand) en petanque.

Op het multifunctionele sportterrein is het mogelijk om te basketballen of voetballen. Twee restaurants Voor boodschappen kun je in de campingwinkel van camping Klein Strand terecht.

Als je een keer geen zin hebt om te koken, dan zijn de twee restaurants met (Belgische en Chinese keuken) en de snackbar een perfect alternatief. Spelen en knuffelen Camping Klein Strand organiseert veel leuke activiteiten voor kinderen, zoals knutselen, dansen, sport & spel, een playbackshow.

Daarnaast kunnen de kleintjes heerlijk spelen in de leuke speeltuin of ballenbak.

De springkussens van camping Klein Strand zijn ook erg geliefd! Als de kinderen nog niet moe zijn na al dat spelen, is er een kinderboerderij waar ze met dieren mogen knuffelen. Pretparken en badplaatsen Je kunt mee met de fietstocht vanaf de camping of zelf de omgeving verkennen! Klein Strand ligt dicht bij de Belgische kust waar je de diverse gezellige en historische (bad)plaatsen (Brugge, Knokke, Oostende) niet mag overslaan! In de omgeving kun je nog vele andere activiteiten ondernemen.

Ga eens naar pretparken Plopsaland en Bellewaerde, indoorspeeltuin De Toverplaneet, het frietmuseum, onderwaterwereld Sea Life of maritiem themapark Seafront Zeebrugge.

En wat dacht je van een stedentrip naar het middeleeuwse Gent?

Details Camping Klein Strand Jabbeke

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • Vanaf 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • België
  • Jabbeke
  • €183.00