Camping Aux Rives du Soleil Pont de Vaux

Camping Aux Rives du Soleil Pont de Vaux

Gemoedelijke camping aan de rivier de Saône De gemoedelijke Franse camping Aux Rives du Soleil ligt pal aan de brede rivier de Saône, net boven de stad Mâcon.

Het is een rustige camping in een groene omgeving, in een gebied met heuvels en wijngaarden op de grens van Rhône-Alpes en Bourgogne (de rivier is de grens tussen de twee regio's).

In deze landelijke streek vind je weinig grote steden, maar veel typisch Franse dorpjes en plaatsjes.

Perfecte gastvrouwen en -heren De eigenaren van camping Aux Rives du Soleil zullen er alles aan doen om het jou zo veel mogelijk naar de zin te maken.

Het animatieteam zorgt voor allerlei activiteiten overdag en 's avonds.

Denk aan sport, animatie en creatieve bezigheden.

's Avonds worden er regelmatig sfeervolle muziekavonden georganiseerd.

Voor de jeugd zijn er discoavonden, vooral gericht op tieners.

In de maanden juli en augustus zijn er wel eens thema-avonden, zoals wijnproeverijen. Sfeervol restaurant in eeuwenoud gebouw Deze camping heeft nog meer kwaliteiten: bijvoorbeeld de sfeervolle haardkamer, een ruimte met een open haard in een authentiek, meer dan driehonderd jaar oud gebouw! Restaurant Bouiloux is het gehele seizoen geopend.

In het laagseizoen is er een patatkraam en tijdens het hoogseizoen een snackbar/pizzeria.

Gebruik die rivier! Ter plaatse kun je kano's huren om een eindje te peddelen of op de rivier te vissen.

Vergeet vooral niet om een opblaasboot mee te nemen om lekker te kunnen dobberen of te suppen op de rivier de Saône! En als vissen jouw hobby is: daar is hier echt alle ruimte voor! De kampeerplaatsen op het vlakke terrein worden gescheiden door hagen.

Er is een buitenzwembad en een apart, veilig omheind peuterbad en een speelveld met speeltoestellen.

Ook aanwezig op camping Aux Rives du Soleil: een snackwagen en een springkussen. Smullen voor echte francofielen Je kunt hier ook fietsen huren voor een ritje naar Pont-de-Vaux (3 km) om aan te monsteren voor een boottocht.

Op 25 kilometer afstand van camping Aux Rives Soleil ligt een pretpark en in de culturele schatkamer van Bourgondië is het smullen voor Frankrijkliefhebbers!

Details Camping Aux Rives du Soleil Pont de Vaux

  • Kampeervakantie
  • Dagaanbieding
  • Overige
  • Vanaf 1 nacht
  • Kleur: Logies
  • Frankrijk
  • Pont de Vaux
  • €191.40