Hotels - Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk

Actie
Korting 2 overnachtingen en ontbijt aan de rand van Parijs
Ontdek Parijs vanuit het budgethotel Ibis Styles Paris Saint Ouen. Met het OV sta je in een halfuur in het sfeervolle Montmartre. Na een wandeling langs de kunstkraampjes rond de Sacré Coeur ontdek je de stad verder.
  • €1.00
Actie
Korting 2 overnachtingen in Ibis Hotel bij Versailles, Parijs
De schatten van het hof van Versailles ontdekken? Dit hotel ligt op 15 minuten van het paleis. Shoppen in Parijs, racen op het Beltoise circuit of naar attractiepark France Miniature? Je blijft 2 nachten slapen, dus je hebt 3 dagen de tijd!
  • €1.00
Actie
Korting Overnachting in het 17e arrondissement in Parijs
De Eiffeltoren, lekkere wijn en stokbrood: Parijs is leuk! In 2 dagen heb je alle tijd om de stad te ontdekken. Jullie overnachten in een 3-sterrenhotel in het 17e arrondissement. De metro brengt je snel naar het centrum van de stad.
  • €1.00
Actie
Korting 2 nachten in een charmehotel bij Parijs (2 p.)
Even helemaal weg? Trakteer jezelf op een verblijf aan de rand van Parijs, in een ontspannen en rustige omgeving. Dankzij haar ideale ligging is hotel Paris d'Issy de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan deze bijzondere stad.
  • €1.00
Actie
Korting 2 overnachtingen met ontbijt in Mercure Paris Saint Ouen Parijs
Er even tussenuit? Geniet 2 nachten in een 4-sterrenhotel in de buurt van Parijs. Dit hotel ligt bij een metrostation met directe toegang tot de Champs-Élysées. De perfecte plek om Parijs beter te leren kennen!
  • €1.00
Actie
Korting 1 nacht in een hotel bij Lille of Toulouse in Frankrijk
Lille of Toulouse; welke stad wil jij graag bezoeken? Jullie slapen in een hotel naar keuze op korte afstand van de stad. Ook fijn als je op doorreis bent door 'la douce France'.
  • €1.00