Hotels - België

België

België Korting

- 34%
Korting Overnacht in historisch gebouw Maastricht
1 nacht incl. ontbijt met cava Toegang tot wellness Vlakbij Maastricht, Luik en Hasselt Ben jij toe aan ontspanning? Verwen jezelf met een overnachting in Martin's Rentmeesterij en kom tot rust in de wellness. Wie neem jij mee?
  • 74,50
  • €49.50
Actie
Korting Overnachting in Mystery Hotel aan Belgische kust (2 p.)
Zin om even uit te waaien aan zee? De Belgische badplaats De Haan staat bekend om zijn stranden en duinen. Maar het heeft ook een gezellige boulevard. Een leuke plek voor een minibreak. Waar je precies slaapt, hoor je na het winnen.
  • €1,00
Actie
Korting 1 overnachting in Hotel Ambassadeur in Oostende, België
Uitwaaien aan zee, winkelen en uitgebreid lunchen of dineren; in Oostende doe je het allemaal. Jullie hotel ligt aan het bruisende Wapenplein van deze populaire Belgische badplaats. Na deze 2 dagen voelen jullie je weer helemaal opgeladen.
  • €1,00
Actie
Korting Overnachting met wellness in badplaats Oostende, België
Bij aankomst eerst even lekker de sauna in en daarna gezellig dineren aan de boulevard. De volgende dag kun je een strandwandeling maken of lekker gaan winkelen. Wat je ook gaat doen; een nacht in dit strandhotel voelt als een minivakantie.
  • €1,00
Actie
Korting Overnachting aan de Belgische kust
Even uitwaaien? Hotel Sandeshoved ligt op de dijk van Nieuwpoort-Bad. Steek de boulevard over en je staat met je voeten in het zand. Maar er is meer te zien; van het Visserijmuseum tot de Abdij van Westvleteren. Jij vermaakt je hier vast.
  • €1,00
Actie
Korting 1 overnachting in 4 sterrenhotel de en apos Medici in Brugge
Lekker weg met een vriendin of je lief? Brugge is the place to be. Struin door de oude straatjes of verken de stad met een boottocht. Ook de shopaholic komt hier aan zijn trekken. Jullie slapen op loopafstand van de Grote Markt.
  • €1,00
Actie
Korting Overnacht in Green Park Hotel dichtbij Brugge
Wist je dat het hele stadscentrum van Brugge op de werelderfgoedlijst staat? Dat op zichzelf is al reden genoeg om deze Belgische stad eens te bezoeken.
  • €1,00
Actie
Korting Overnachting in Mystery Hotel nabij Oostende (2p.)
Een dagje shoppen of een gezellig terrasje? Dan zit je in Oostende goed. Geniet van een strandwandeling of neem een kijkje op de gezellige boulevard. In welk hotel je verblijft, is nog even een verrassing.
  • €1,00
Actie
Korting 1 nacht in het YUP hotel in Hasselt, België Maastricht
Wil je er eventjes tussenuit? Net over de grens bij Maastricht ligt dit boetiek hotel. Yup ligt midden in het centrum. Dus stap je hotel uit en ga op verkenning in deze bijzondere stad. Bij terugkomst is het heerlijk bijkomen in de bar.
  • €1,00