Canon ef 85mm f 1.8 usm lens

- 32%
Canon ef 85mm f 1.8 usm lens

De EF 85mm f/1.8 USM produceert bij elk diafragma haarscherpe, heldere opnamen.

De vrijwel cirkelvormig diafragmaopening geeft onscherpe gebieden een zachtere, evenwichtigere uitstraling en zorgt dat onderwerpen waarop is scherpgesteld, afsteken tegen een vage achtergrond.

Het objectief is voorzien van een element aan de voorkant dat tijdens scherpstellen niet roteert, zodat speciale filters (zoals polarisators en verloopfilters) kunnen worden gebruikt.

Groot diafragma van f/1.8 Het grote maximale diafragma van f/1.8 biedt fotografen de mogelijkheid om bij weinig licht uit de hand te fotograferen en de scherptediepte te beperken voor creatieve effecten.

Comprimeert het perspectief voor portretfotografie De korte brandpuntsafstand van dit teleobjectief comprimeert het perspectief enigszins, waardoor opvallende gezichtskenmerken worden verkleind en het resultaat wordt geflatteerd.

Ultrasone scherpstelling Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is.

De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan.

Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Super Spectra-coating Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast.

De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Het objectief geeft informatie over de afstand door aan een compatibel EOS-camera E-TTL II-flitssysteem om een optimale flitsmeting te garanderen.

Tot morgen!

Details Canon ef 85mm f 1.8 usm lens

  • Foto en Video
  • Fotografie
  • Korting : 32%
  • Verzendkosten : 3.95
  • 486,99
  • €329,00

Our happy customers said...