Cursus en Workshop Korting - Creatief

Creatief Korting

Korting Een fotografiecursus van Zoom Academy!
Iedereen kan beter leren fotograferen. Of je nu voor het eerst een camera vast hebt of al jaren bezig bent in de fotografie: er is altijd een volgende stap die je kunt zetten.
Korting Schilderworkshop Neo pop Art
Wie geef jij deze leuke workshop cadeau? De ontvanger krijgt eigenlijk 2 cadeaus in 1, want na de workshop krijgt hij of zij het schilderij mee naar huis! Kunstenaar Geoffrey Wijn ziet erop toe dat het doek een waar kunstwerk wordt.
 • €1,00
Korting Workshop Maak je eigen zilveren ring
Tijdens deze workshop ontwerp jij een eigen ring en ga je onder professionele begeleiding de ontworpen ring zélf maken. Ter inspiratie zijn er veel voorbeelden aanwezig. Dat wordt zagen, vijlen, hameren, schuren, slijpen en polijsten!
 • €34,00
Korting Workshop Schilderen met chocolade Den bosch
De stad Den Bosch altijd al eens willen vastleggen met chocola? Dat kan met deze unieke workshop Schilderen met chocolade. Ontdek de Jeroen Bosch in jezelf en maak je eigen choco-kunstwerk. Je wordt begeleid door een professional en mag het resultaat...
 • €42,00
Korting Workshop Schilderen met cacao
In deze unieke workshop cacao schilderen beoefen je een bijna verloren gegane bakkerskunst. Een gedreven en kundige docent leert je de nodige technieken waarmee je vervolgens je eigen verbluffende creatie van cacao kunt maken. Na afloop van de workshop...
 • €25,00
Korting Workshop Tassen pimpen
Leef je uit in deze gave workshop tassen pimpen en maak je eigen unieke tas! Je gaat aan de slag met glitters, kralen, veters, diverse stoffen en andere materialen. Laat je creativiteit de vrije loop en na afloop van de workshop ga jij naar huis met iets...
 • €32,50
Korting Versier je eigen taart
Ben jij dol op taarten bakken en wil je graag net zulke kunstige taartjes maken als de bakker? Tijdens deze workshop smul je van de beste versiertips, geniet je van heel veel zoetigheid én ga je naar huis met een prachtig versierde taart!
 • €32,50
Korting Kennismakingsworkshop Smeden
Brandt het bij jou ook van binnen wanneer je een mooi gesmeed voorwerp ziet? Zou je zelf ook niet eens iets moois willen smeden? Dat kan tijdens deze kennismakingsworkshop. Je wordt in je werk begeleid door gediplomeerde smeden en het resultaat mag mee...
 • €175,00
Korting Graffiti workshop
Altijd al eens graffiti willen spuiten? Leef je dan uit tijdens deze graffiti-workshop. Leer de basistechnieken van het graffiti spuiten, ga aan de slag op een groot doek en maak zelf een creatief en origineel kunstwerk voor aan jouw muur!
 • €49,95
Korting Workshop Zilveren ring maken
Heb jij niet altijd al eens je eigen sieraad willen maken? Was je altijd al goed in handvaardigheid? Maak je graag mooie dingen? Stap dan eens in de wereld van de edelsmeden en maak je eigen zilveren sieraad in één dag!
 • €175,00
Korting Workshop Beeldhouwen met Chocolade
Heb jij de beeldhouwer in jezelf al ontdekt? Probeer het uit en kom hakken en smakken in chocolade. Inspireer elkaar onder het genot van chocola en met beitel, hamer, rasp en guts maak je de mooiste chocolade-objecten!
 • €44,00
Korting Workshop Messen smeden
Beoefen een oud ambacht en smeed je eigen mes of briefopener. In deze unieke en onvergetelijke workshop ga je aan de slag met hamer en aambeeld om onder begeleiding van gediplomeerde smeden je eigen objecten te smeden. Het resultaat mag natuurlijk mee...
 • €175,00
Korting Workshop Glasblazen
Tijdens deze gave workshop ga je onder leiding van een glasentertainer aan de slag om een eigen unieke creatie van glas te maken. Een bijzondere workshop waarbij door het samensmelten van vuur, glas en menselijk vernuft fascinerende en onverwachte creaties...
 • €55,00
Korting Marc Chagall‘Le violoniste bleu’
‘Le violoniste bleu’ is een van de bekendste schilderijen van Marc Chagall (1887-1985) en een treffend voorbeeld van zijn kunst.
 • €490,00
Korting Vincent van Gogh porseleinen vaas'Sterrennacht'
Een porseleinen vaas met een motief gebaseerd op het schilderij"Sterrennacht"van Van Gogh, 1889. Met en zonder bloemstuk, een prachtig stukje woondecoratie. Dit kussen is nu te bestellen voor€69,-.
 • €69,00
Korting Wassily Kandinsky Schilderij'Dominante curve'
Voor Wassily Kandinsky was schilderen een visualisering van muziek en klanklandschappen:"De kleur is het klavier, de ogen zijn de harmonieën, de ziel is de klankkast met vele snaren. De kunstenaar is de virtuoos, die met zijn spel de ziel aan het trillen...
 • €445,00
Korting Claude Monet Schilderij'Klaprozen bij Argenteuil'
Klaprozen bij Argenteuil door Claude Monet. Uitgave op katoenen kunstenaarscanvas en opgespannen op een spanraam. Het canvas met voel- en zichtbare penseelstructuur is afgewerkt met kunstenaarsvernis.
 • €455,00
Korting Vincent van Gogh schilderij'Brug te Arles'
Het origineel hangt in het Kröller-Müller Museum, Otterlo. Reproductie in het fijne kunst giclee-proces direct op canvas van de kunstenaar en gemonteerd op een brancard. Bestel nu voor €435,-!
 • €435,00
Korting Gustav Klimt Schilderij'Moeder en kind'
Uitsnede uit Gustav Klimts schilderij'De drie levensfasen van de vrouw'waarin hij het moederschap centraal stelt.
 • €405,00
Korting Jozef Israëls schilderij'Kinderen der zee'
Het schilderij‘Kinderen der Zee’ van Josef Israëls is gemaakt met het Fine Art giclee-proces op kunstenaarscanvas, gemonteerd op een brancard en ingelijst in een massief houten lijst.
 • €535,00