ABBA Gold The Concert Show Rotterdam

Actie
ABBA Gold The Concert Show Rotterdam

ABBA Gold - The Concert Show ABBA Gold - The Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn samen.  Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de orignele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen.

Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA gebeuren van TOEN met de rijke muzikale"volheid"van NU! Aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits.

De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA-leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA-muziek veel voller en kleurrijker klinkt dan voorheen.

Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters.

De opname van ABBA GOLD werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op DVD.

De voorstelling heeft een prachtige video- en lichtshow.  In meer dan twintig landen maakt deze indrukwekkende revival furore.

Europa, Rusland, Japan, het Midden Oosten: overal wordt de groep gevraagd.

Het ABBA-gevoel leeft nog steeds! Geniet van alle grote ABBA hits: Waterloo, Fernando, Voulez Vous, Super Trouper, maar ook van de aller nieuwste ABBAsongs uit o.a.

de film.

De titel van dit jaar is: Having the time of your life.

Details ABBA Gold The Concert Show Rotterdam

  • Concert
  • Abba The Show Ahoy
  • Persgroep
  • Nederland
  • Rotterdam
  • €31.50