Concert Korting - Nederlandstalig

Nederlandstalig

Nederlandstalig Korting

- 60%
Korting Luxe picknickmand
Incl. servies voor 4 personen! Handig koelvak voor koude drankjes Met bijpassend picknickkleed Met deze luxe picknickmand heb je alles bij de hand en geniet je optimaal van een buitenmaaltijd met het hele gezin of samen met je vrienden!
 • 99,00
 • €39.95
Korting Nick en Simon Are Coming To Town
Nick&Simon Are Coming To Town Ook al zin in de feestdagen? Nick&Simon trekken in de donkere dagen voor Kerst langs een beperkt aantal theaters om daar samen met hun band sfeer en warmte te brengen. Wat u kunt verwachten is een keuze uit hun eigen sfeervolle...
 • €12,00
Korting George Baker Live in Concert Scheveningen
George Baker - Live in Concert George Baker laat oude tijden herleven tijdens zijn jubileumjaar! 50 jaar na de eerste single van de George Baker Selection en vele hits en shows verder is het tijd voor unieke concerten in het Kurhaus, Scheveningen!Met...
 • €39,00
Korting Frans Bauer
Live in ConcertHet is 25 jaar geleden dat een piepjonge Frans Bauer aan zijn eerste theatertournee door Nederland begon. Komend seizoen maakt hij opnieuw een tocht langs de mooiste podia van ons land. Het reizen zit Frans in het bloed en daar mag iedereen...
 • €27,00
Korting Sterren van Holland in Rotterdam Ahoy (2 p.)
Vrijdag 18 februari 2022 - Ben je klaar voor een nieuwe editie van Sterren van Holland in Rotterdam Ahoy? Opnieuw wordt Ahoy omgetoverd tot feesttempel. Met de beste Nederlandse artiesten van Nederlandse bodem!
 • €1,00
Korting Sterren van Holland in Ahoy Snollebollekes en John West
Vrijdag 24 september - Ben je klaar voor een nieuwe editie van Sterren van Holland? Ahoy wordt opnieuw omgetoverd tot feesttempel en je kunt lekker meezingen en swingen. Met optredens van Tino Martin, Snollebollekes, John West en meer!
 • €1,00
Korting 2 tickets voor Puur Hollands in Brabanthallen, Den Bosch
Vrijdag 18 maart - De voetjes kunnen weer van de vloer tijdens het gezelligste feestje van Brabant. Tijdens deze editie van Puur Hollands zullen diverse topartiesten zorgen voor live meezinghits.
 • €1,00
Korting 4 persoons picknickmand met servies en kleed
Met vrienden het bos in, of met een date op de boot? Neem deze gevulde picknickmand mee en je bent helemaal voorzien. Je krijgt niet alleen de mand, maar ook servies en een kleed. Dat moet een goed uitje worden!
 • €1,00
Korting 200 Snickers repen
Last van een stevige trek? Deze Snickers-repen zijn onwijs lekker en zorgen voor een gevulde maag. Door de luchtige vulling, knapperige pinda's en zoete karamel kun je er geen genoeg van krijgen.
 • €1,00
Korting 4 persoons picknickmand
Gezellig picknicken met vrienden, familie of een romantische date? Met deze gevulde picknickmand ben je helemaal voorzien. Je krijgt niet alleen de mand, maar ook servies voor 4 personen en een kleed. Lekker goed voorbereid op pad!
 • €6,00
Korting Eclat Camille
Deze kleine wijnflesjes zijn extra leuk om cadeau te doen. De flesjes hebben een inhoud van 250 ml wijn per fles, en zijn daarom perfect om uit te delen of mee te nemen naar een picknick.
 • €1,00
Korting Puur Hollands in Den Bosch
Vrijdag 22 oktober - Puur Hollands is het gezelligste feestje van Brabant. De beste topartiesten van Nederlandse bodem zorgen voor de live meezinghits. Met optredens van Tino Martin, John West, Wesly Bronkhorst en meer! Met wie kom jij?
 • €1,00
Korting Fout en Stout
Zaterdag 20 november - Op Fout & Stout: dé Party hoor je de beste Guilty Pleasures. Geniet van de beste artiesten, Nederlandse zangers en beste DJ's. Jij komt toch ook?
 • €1,00