Kriebels en thrills voor jong en oud in Holiday Park! Hassloch

- 35%
Kriebels en thrills voor jong en oud in Holiday Park! Hassloch

Koop je ticket voor €23,08 (35% korting) en ga eropuit met het hele gezin naar Holiday Park, het meest avontuurlijke pretpark van Duitsland!

Holiday Park: Kriebels en thrills voor jong en oud!

Holiday Park, het Duitse Plopsa-park vlak bij Mannheim, is de perfecte getaway! De 40 sensationele attracties en unieke combinatie van shows en liveoptredens zorgen voor oneindig veel plezier voor elke leeftijd! 

Voor de kleinste fans…

De allerkleinsten kunnen terecht in het gloednieuwe Holiday Indoor, een unieke overdekte wereld vol magie met betoverende attracties zoals Mia's Elfenvlucht en Tabaluga's Achtbaan.

En dat is niet alles! Vlieg door de lucht tijdens een ritje op de Wellenflug of speel kapitein op de Vissersboten.

Wie weet loop je er je favoriete helden zoals Wickie de Viking, Maya de Bij of Heidi tegen het lijf!

… maar ook voor de echte adrenalinezoekers!

Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat en kickt op actie en snelheid, is de bigFM Expedition GeForce zeker een ritje waard.

In deze internationaal bekroonde achtbaan raas je naar beneden met een topsnelheid van maar liefst 120 km/u! Nood aan nog meer thrills? Voel je helemaal gewichteloos in de mysterieuze Free Fall Tower, durf jij je ogen te openen en te genieten van het adembenemende uitzicht? Ook de Sky Scream, een unieke launch coaster die je met een snelheid van 100 km/u in een mum van tijd naar een hoogte van 55 meter brengt, zorgt voor kippenvel over je hele lichaam.

100% pure adrenaline, daarvoor moet je in Holiday Park zijn! Bekijk

Details Kriebels en thrills voor jong en oud in Holiday Park! Hassloch