Keukenhof 
  anwb 
  ticket

Keukenhof ANWB Ticket € 2,50 korting

Ook dit voorjaar Keukenhofkorting met deze aanbieding van ANWB.
Ga voordelig naar de Keukenhof in Lisse en geniet van de mooiste bloemen in het voorjaar.

Welkom op De Keukenhof, de plek waar het voorjaar tot bloei komt! Het mooiste lentepark ter wereld nodigt u ook dit jaar weer uit!

Het park is wereldberoemd, uniek en al vele jaren één van de meest populaire bestemmingen in Nederland. Nergens treft u zoveel geur en kleur aan als op Keukenhof, waar meer dan 7 miljoen bloemen een prachtig decor vormen voor de mooiste foto’s. Kom naar Keukenhof en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel.

De Keukenhof is een historisch park vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. Een lust voor het oog, net als de unieke bloemenshows in de diverse paviljoens. Temidden van de indrukwekkende kleurenpracht vindt u ook bijzondere kunstobjecten. Op De Keukenhof kunt u inspiratie opdoen en ontspannen in een prachtige omgeving. Het park is 32 hectare groot en heeft totaal 15 kilometer wandelpad. Keukenhof is verrassend voor jong en oud, een unieke beleving waarbij u uw camera niet mag vergeten.

Dit voorjaar staan er op de Keukenhof meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.
Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet.

ANWB Keukenhof korting