Vakantiepark Giethoorn met een gratis sloep

Vakantiepark Giethoorn is prachtig gelegen in het centrum van Giethoorn aan de Dorpsgracht en aan de oever van het meer het Bovenwijde, gelegen in het natuurgebied Weerribben-Wieden. U kunt bij ons overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons lodges, een houten vakantiewoning en een prachtige Gieterse familieboerderij. U kunt ook komen kamperen met een caravan of tent. Op het park is een gezellig eetcafé en een speeltuin voor de kinderen.

Vakantiepark Giethoorn

In hartje centrum van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u Vakantiepark Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!

Giethoorn is het watersport- en recreatiecentrum bij uitstek. U kunt er een rondvaart maken, punteren, zeilen, surfen, kanoën en genieten van rust en stilte in de natuur. Maar Giethoorn is ook het centrum van gezelligheid. Een bezoek aan Vakantiepark Giethoorn is dus zeker de moeite waard. Een modern vakantiepark met rust, ruimte of juist gezellige drukte. Vakantiepark Giethoorn is bereikbaar via een houten loopbrug over het water.

Boek nu met korting bij VakantieparkGiethoorn