Oslo 7 daagse rondreis door Scandinavië incl. vlucht en treintickets en overnachtingen in luxe hotels

Oslo 7 daagse rondreis door Scandinavië incl. vlucht en treintickets en overnachtingen in luxe hotels

Dag 1: Op de eerste dag van jouw rondreis door Scandinavië vlieg je vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van Noorwegen: Oslo! Je verblijft twee nachten in Scandic Holmenkollen Park****.

Dag 2: Deze dag start je met een uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel, waarna jij Oslo op eigen gelegenheid verkent.

Bezoek hier bijvoorbeeld het Vigeland Park of het Norse Folkemuseum en ontdek de vele mogelijkheden om te winkelen en te dineren in deze prachtige stad! Dag 3: Op dag 3 reis je met de trein vanaf Oslo naar Zweden, waar je twee nachten zult verblijven in Hotel Scandic No 25**** in de stad Göteborg! De reisduur van Oslo naar Göteborg zal zo'n 4 uur bedragen.

Dag 4: Ook in Hotel Scandic No 25 staat er iedere ochtend een heerlijk ontbijt voor je klaar, zodat je er zeker van bent dat je dag perfect start! Dag 4 in Göteborg vul je naar eigen wens in.

Het Archipel van Göteborg is een must see in deze stad! Dag 5: Op de vijfde dag vertrek je vanaf Göteborg naar de laatste bestemming tijdens jouw rondreis in Scandinavië: Kopenhagen! De treinreis bedraagt ca.

3 uur richting de Deense hoofdstad.

Je verblijft de laatste twee nachten in Copenhagen Star***.

Dag 6: Op dag 6 verken je het fantastische Kopenhagen! In deze stad kun je eindeloos winkelen en zijn er tal aan mogelijkheden om lekker te lunchen en te dineren.

Tip: ontdek Kopenhagen vanaf het water en maak een rondvaart langs de schitterende bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft! Dag 7: Vandaag reis je weer terug naar Nederland: vanaf Kopenhagen vlieg je terug naar luchthaven Schiphol.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie!

Details Oslo 7 daagse rondreis door Scandinavië incl. vlucht en treintickets en overnachtingen in luxe hotels

  • Hotels
  • 1 dag
  • Noorwegen
  • Oslo
  • 1 313,00
  • - 48%
  • €679,00